H απάντηση της Βέφας Αλεξιάδου στον Ηλία Μαμαλάκη για την ηλικία της – «Μην ψάχνεις να βρεις κάτι…»

April 25, 2024


Η Βέφα Αλεξιάδου απάντησε στον Ηλία Μαμαλάκη, ο οποίο όταν ενημερώθηκε για την υποψηφιότητα της τις Ευρωεκλογές, μίλησε για την ηλικία της, γεγονός που σχολιάστηκε αρνητικά από ορισμένες εκπομπές που είχαν εντελώς διαφορετικές απόψεις.«Λυπάμαι που το έμαθα αυτό. Εγώ την αγαπώ πάρα πολύ και τη σέβομαι, αλλά στην ηλικία της και με το κόμμα που διάλεξε, δεν έπρεπε. Μπορεί διάφοροι να την έχουν χλευάσ…


Η Βέφα Αλεξιάδου απάντησε στον Ηλία Μαμαλάκη, ο οποίο όταν ενημερώθηκε για την υποψηφιότητα της τις Ευρωεκλογές, μίλησε για την ηλικία της, γεγονός που σχολιάστηκε αρνητικά από ορισμένες εκπομπές που είχαν εντελώς διαφορετικές απόψεις.

«Λυπάμαι που το έμαθα αυτό. Εγώ την αγαπώ πάρα πολύ και τη σέβομαι, αλλά στην ηλικία της και με το κόμμα που διάλεξε, δεν έπρεπε. Μπορεί διάφοροι να την έχουν χλευάσει διάφοροι, αλλά είναι ένα μυθικό πρόσωπο της μαγειρικής στην ελληνική τηλεόραση. Έπρεπε να σταθεί στο βάθρο που είναι. Έχει περάσει τα 80, δεν έχει να προσφέρει κάτι στην πολιτική» – δείτε εδώ τις δηλώσεις του αναλυτικά.

Η απάντηση της Βέφας Αλεξιάδου στον Ηλία Μαμαλάκη

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί την τιμή αυτή την περίμενα πολύ καιρό από την πατρίδα μου. Όχι απλά να μπω στο ευρωκοινοβούλιο. Έχω προβάλει τη χώρα μου σε έξι χώρες σε όλο τον κόσμο, μέσα από την μαγειρικής μου. Όπου πας στο εξωτερικό, θα φας ελληνική κουζίνα κι αυτό το κατάφερε η Βέφα μέσα από την τηλεόραση», ανέφερε αρχικά η Βέφα Αλεξιάδου.

Σχετικά με την δήλωση του Ηλία Μαμαλάκη, είπε: «Αυτά που είπε ο κύριος Μαμαλάκης, τα είπε με αγάπη, όπως θα έλεγα κι εγώ. Δεν τα είπε ο κύριος Μαμαλάκης με κακία, είμαστε πρώτοι φίλοι. Τις προάλλες είχε πει τα καλύτερα λόγια. Πήρα να τον ευχαριστήσω και μου είπε “την αλήθεια είπα κυρία Βέφα”. Μην ψάχνεις να βρεις κάτι μεταξύ εμού και του Μαμαλάκη, είμαστε αγκαλίτσα. Ένας άνθρωπος με τα μυαλά 400 και έχει γνώσεις και κότσια και είναι διαβασμένος, μπορεί να προσφέρει παντού και δεν γερνάει ποτέ. Όσο μεγαλώνουμε δεν γερνάμε, παρά μόνο όταν χάσουμε την πραγματική δύναμη, το μυαλό».

Να σημειώσουμε πως σχετικά τοποθετήθηκε και η Αγγελική Ηλιάδη με την οποία η Βέφα Αλεξιάδου είναι στο ίδιο κόμμα το ΛΑ.Ο.Σ – δείτε εδώ τα όσα είπε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.