Τζέιμς Καφετζής: Με τα λεφτά του Survivor αγόρασε νέο σκάφος στον πατέρα του (Φωτογραφία)

April 25, 2024


Η οικογένεια του Τζέιμς Καφετζή πριν από λίγες ημέρες έζησε τον απόλυτο τρόμο όταν το ιστιοφόρο του πατέρα του πρώην παίκτη του Survivor, Λευτέρη, βούλιαξε στον Ειρηνικό Ωκεανό. Για καλή του τύχη ένα βυτιοφόρο τον εντόπισε και με τον μετέφερε σώο και αβλαβή πίσω στον Παναμά όπου και συναντήθηκε με τον Τζέιμς ο οποίος μετά από πολύ σκέψη και ζύγισμα αποφάσισε πως θα αποχωρήσει από το ριάλιτι του ΣΚ…


Η οικογένεια του Τζέιμς Καφετζή πριν από λίγες ημέρες έζησε τον απόλυτο τρόμο όταν το ιστιοφόρο του πατέρα του πρώην παίκτη του Survivor, Λευτέρη, βούλιαξε στον Ειρηνικό Ωκεανό. Για καλή του τύχη ένα βυτιοφόρο τον εντόπισε και με τον μετέφερε σώο και αβλαβή πίσω στον Παναμά όπου και συναντήθηκε με τον Τζέιμς ο οποίος μετά από πολύ σκέψη και ζύγισμα αποφάσισε πως θα αποχωρήσει από το ριάλιτι του ΣΚΑΙ για να σταθεί στο πλευρό των ανθρώπων που αγαπά.

Ο πρώην παίκτης του Survivor παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο για περίπου 10 εβδομάδες κι όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει το ποσό που συγκέντρωσε από την αμοιβή του είναι υπέρογκο (δείτε εδώ πόσα πήρε). Αυτό το υπέρογκο ποσό πλέον δεν υπάρχει αφού όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram τα λεφτά αυτά έγιναν… νέο γιοτ!

Ο πρώην παίκτης του Survivor σε συνεννόηση με τον αδερφό του (δείτε εδώ πόσο μοιάζουν) έκαναν δώρο στο μπαμπάς τους ένα νέο σκάφος για τα ταξίδια που τόσο λατρεύει να κάνει!

Η ανάρτηση του Τζέιμς Καφετζή

«Δεν πρόλαβα να φτάσω στη Ρόδο και τα λεφτά από το Survivor, μου τα ξόδεψε ήδη ο μπρο μου για να πάρουμε αυτό! Τουλάχιστον θα διαλέξω εγώ όνομα»

Τζέιμς Καφετζής σκάφος

Όπως είχε αποκαλύψει κατά την διάρκεια του Survivor ο Τζέιμς ο μπαμπάς του είχε όνειρο ζωής να ταξιδέψει όλο τον κόσμο και σχεδόν το έχει καταφέρει. Η οικογένεια τον στηρίζει κι όπως φαίνεται ακόμα και μετά από αυτό που συνέβη ο κύριος Λευτέρης θα συνεχίσει τα ταξίδια του. Κάποια από αυτά σίγουρα θα τα κάνει με τα παιδιά του, όπως έκανε και στο παρελθόν!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.