Τζένη Μπαλατσινού: «Το ότι έγινα ξανά μητέρα σε μεγάλη ηλικία και μετά από τρία παιδιά, ήταν κάτι που…»

April 25, 2024


Η Τζένη Μπαλατσινού παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον δημοσιογράφο του MEGA , Άρη Καβατζίκη. Η πρώην παρουσιάστρια και μοντέλο μίλησε για τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μετά την απόφαση της να αποσυρθεί από την τηλεόραση, έχει αφιερωθεί στην οικογένεια της ενώ έχει αλλάξει εντελώς επάγγελμα.«Εργάζομαι από τα 18 μου, έχω αλλάξει πάρα πολλές καριέρες, έχω επανεφε…


Η Τζένη Μπαλατσινού παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον δημοσιογράφο του MEGA , Άρη Καβατζίκη. Η πρώην παρουσιάστρια και μοντέλο μίλησε για τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μετά την απόφαση της να αποσυρθεί από την τηλεόραση, έχει αφιερωθεί στην οικογένεια της ενώ έχει αλλάξει εντελώς επάγγελμα.

Η εξομολόγηση της Τζένης Μπαλατσινού

«Εργάζομαι από τα 18 μου, έχω αλλάξει πάρα πολλές καριέρες, έχω επανεφεύρει τον εαυτό μου πολλές φορές, πειραματίστηκα σε πολλούς επαγγελματικούς διαφορετικούς τομείς. Το πιο δύσκολο για μένα ήταν να πουλήσω, όταν είχα την εταιρία με τα καλλυντικά και έπρεπε να πουλήσω ένα προϊόν σε γνωστή μου κυρία, ένιωθα ντροπή, κρυβόμουν. Μπορώ να πουλήσω εύκολα για τους άλλους, αλλά ακόμη νιώθω πως πουλώντας κάτι από τον εαυτό μου, ίσως κάπου κοροϊδεύω τον άλλον. Πάντα το είχα αυτό. Πάντα είχα μια ενοχή», ανέφερε αρχικά για τα επαγγελματικά της ανά τα χρόνια.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην οικογένεια της και συγκεκριμένα, στην δύναμη που της έχουν δώσει τα παιδιά της, λέγοντας: «Έπαιξαν σημαντικό ρόλο και μου έδωσαν δύναμη, χωρίς να το γνωρίζουν. Το ότι χρειάζεται να τα καταφέρω για τα παιδιά είναι απίστευτα ισχυρό όπλο. Όταν δεν είσαι μόνος σου και έχεις την ευθύνη τριών παιδιών και τα πράγματα αλλάζουν βίαια στη ζωή σου, αναπτύσσονται οι μηχανισμοί επιβίωσης της ζούγκλας. Όταν έχεις παιδιά αναγκάζεσαι να πάρεις ρίσκο, να μάθεις γρήγορα, αυτό είναι πολύ δύσκολο και εμπεριέχει φόβο για το άγνωστο.

Το ότι έγινα ξανά μητέρα σε μεγάλη ηλικία και μετά από τρία παιδιά, ήταν κάτι που δεν το φανταζόμουν ποτέ, ούτε ήταν προγραμματισμένο. Με το τέταρτο παιδί, τον Παναγιώτη, στην αρχή ήμουν αγχωμένη αν θα είμαι δοσμένη με όλες μου τις αισθήσεις σε αυτή τη νέα κατάσταση. Δεν περίμενα ότι τα συναισθήματα της μητρότητας μπορούν να γεννηθούν ξανά και μάλιστα πιο συνειδητά λόγω της ωριμότητας. Είμαι ευλογημένη που έγινα ξανά μητέρα, είναι ό,τι ωραιότερο μπορεί να συμβεί ακόμη και σε αυτή την ηλικία».

Σχετικά με τον μικρό της γιο (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει), καρπό του έρωτα της με τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια, εξομολογήθηκε: «Με τον μικρό τα ξαναζώ όλα από την αρχή διαφορετικά, γιατί είμαι κι εγώ διαφορετική, προσπαθώ να απολαύσω κάθε δευτερόλεπτο στην επαφή μαζί του. Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα. Το πιο σπουδαίο, σημαντικό και ουσιαστικό αποτύπωμα που μπορώ να αφήσω στον κόσμο είναι τα παιδιά μου, να τους αφήσω όσο το δυνατόν περισσότερη αγάπη».

Στην συνέχεια μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια και για τον Βασίλη Κικίλια με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2019 στην Αθήνα (δείτε φωτογραφίες από το γάμο τους): «Η ζωή ενός πολιτικού έχει αρκετές υποχρεώσεις, είναι ο άντρας μου, είμαι η σύζυγος του, έχουμε τις δουλειές μας, ένα σπίτι που αγαπάμε και ανθρώπους που αγαπάμε. Επιδιώκω να απολαμβάνω και τις κοινωνικές υποχρεώσεις και να μαθαίνω πάντα κάτι καινούργιο, γιατί αλλιώς δεν περνάει.

Πράγματι δεν είναι ξέγνοιαστα τα καλοκαίρια μου, αλλά το τελευταίο που θέλει να ακούσει κάποιος είναι αν κάνω διακοπές ή όχι και σίγουρα δεν έχει καμία σημασία. Από τη στιγμή που δέχεσαι να βάλεις αυτό το «κουστούμι» έχει τα καλά και τα κακά του. Δεν μπορούμε να γκρινιάζουμε, αλλά να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Υπάρχω στη δημόσια σφαίρα 35 χρόνια. Όταν είσαι μικρός σε απασχολεί η γνώμη των άλλων, μεγαλώνοντας δεν μπορείς να του έχεις όλους ευχαριστημένους».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.