Βασιλική Τρουφάκου: Αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού της – Ξετρελαμένη στο baby shower λίγο πριν γίνει μητέρα

April 25, 2024


Βασιλική Τρουφάκου: Αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού της – Ξετρελαμένη στο baby shower λίγο πριν γίνει μητέρα


Η Βασιλική Τρουφάκου πριν από λίγες ημέρες έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της – ποζάροντας με στενό μαύρο φόρεμα και τη φουσκωμένη της κοιλίτσα (δείτε την εδώ).

Σε συνέχεια, την Τετάρτη 24/4 ακολούθησε το baby shower της ηθοποιού με τη Βασιλική Τρουφάκου να αποκαλύπτει μέσα από μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram το φύλο του μωρού, που περιμένει.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η εγκυμονούσα περιμένοντας πως και πως να κρατήσει στην αγκαλιά της τον γιο της! Η ηθοποιό λοιπόν περιμένει αγοράκι και μέσα από τις φωτογραφίες του baby shower γίνεται εμφανής η χαρά στο πρόσωπό της.

Η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού που περιμένει η Βασιλική Τρουφάκου

«It’s a boy.

– Είχες και στο χωριό σου baby shower?

– ΌΧΙ!

Όμως, πέρασα τόσο, μα τόσο, μα τόσο ωραία.
Δε θα ξανακοροϊδεψω ποτέ ξανά τα baby shower.
{ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ}», έγραψε η Βασιλική Τρουφάκου.

Οι πρώτες της δηλώσεις μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

«Μέχρι στιγμής έχω μια πολύ καλή εγκυμοσύνη. Αισιοδοξώ ότι θα συνεχίσει έτσι. Επειδή όντως δουλεύω πολύ, δεν έχω προλάβει να σκεφτώ το μετά. Κρατάω μια αισιοδοξία, ότι θα είναι ωραία. Το βιώνω εύκολα, σε σημείο που το ξεχνάω, και το ξεχνάνε και οι δίπλα μου, κι αυτό δεν είναι καλό, θέλει μια προσοχή παραπάνω. Δε μπορώ να πω ότι τώρα με προσέχουν παραπάνω λόγω εγκυμοσύνης. Δε το λέω με παράπονο, απλά όπως είπα, το ξεχνάω κι εγώ πολλές φορές», είπε η ηθοποιός την Κυριακή 3/3 στο Χαμογέλα και Πάλι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.