Τέλος η κόντρα Λάλου – Μαυρίδου. Το ραντεβού που τους έφερε κοντά

May 4, 2024


Έληξε μέχρι ώρας τουλάχιστον η διαμάχη ανάμεσα στην Έλενα Μαυρίδου και τον Δημήτρη Λάλο. Όπως σας είχα γράψει, το ζευγάρι δεν χώρισε καλά με τους δυο ηθοποιούς να μην έχουν καθόλου καλές σχέσεις και να μιλούν αναγκαστικά λόγω του παιδιού τους.  Μάκαρι…


Έληξε μέχρι ώρας τουλάχιστον η διαμάχη ανάμεσα στην Έλενα Μαυρίδου και τον Δημήτρη Λάλο. Όπως σας είχα γράψει, το ζευγάρι δεν χώρισε καλά με τους δυο ηθοποιούς να μην έχουν καθόλου καλές σχέσεις και να μιλούν αναγκαστικά λόγω του παιδιού τους.

 

  • Ωστόσο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες,  πριν από μερικές μέρες ο ηθοποιός πήγε στο σπίτι όπου ζούσε με την πρώην σύζυγό του και μετά από κουβέντα που έκαναν, αποφάσισαν να λυθεί ο γάμος τους ήρεμα και συναινετικά.

 

Μάκαρι…

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.