Ζέτα Μακρυπούλια: Γεννητούρια στην οικογένειά της – Έγινε θεία για έκτη φορά η ηθοποιός

April 25, 2024


Μια πολύ ευχάριστη είδηση μοιράστηκε η Ζέτα Μακρυπούλια με τους διαδικτυακούς της φίλους, καθώς η γνωστή ηθοποιός – παρουσιάστρια την Τετάρτη 24/4 έγινε για έκτη φορά θεία! Ο αδερφός της, Άκης Μακρυπούλιας απέκτησε άλλο ένα παιδί.Μέσα από τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ζέτα Μακρυπούλια στο instagram αποκάλυψε το φύλο του μωρού. Ένα ακόμη αγοράκι ήρθε στην οικογένειά της και η ίδια αισθάνεται τρισε…


Μια πολύ ευχάριστη είδηση μοιράστηκε η Ζέτα Μακρυπούλια με τους διαδικτυακούς της φίλους, καθώς η γνωστή ηθοποιός – παρουσιάστρια την Τετάρτη 24/4 έγινε για έκτη φορά θεία! Ο αδερφός της, Άκης Μακρυπούλιας απέκτησε άλλο ένα παιδί.

Μέσα από τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ζέτα Μακρυπούλια στο instagram αποκάλυψε το φύλο του μωρού. Ένα ακόμη αγοράκι ήρθε στην οικογένειά της και η ίδια αισθάνεται τρισευτυχισμένη.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως η Μακρυπούλια έχει δύο αδερφούς και μάλιστα έχει αποκτήσει ανίψια και από τους δύο τους (δείτε εδώ την σχέση της μητέρας της με τον Χατζηγιάννη μετά τον χωρισμό τους).

Η ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια για τη γέννηση της

«Καλώς μας ήρθες. Έκτη φορά θεία. Να μας ζήσει!», έγραψε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Ζέτα Μακρυπούλια - Ανηψάκι

«Να σταματήσουν να λένε ότι είμαι έγκυος! Δεν θα κάνω παιδί»

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η συνέντευξη της Ζέτας Μακρυπούλια στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω το βράδυ της Πέμπτης 26/10/23. Έχοντας απέναντι της τον Νίκο Χατζηνικολάου (δείτε το παράπονο που της έκανε στην αρχή), είχαν μια πολύ όμορφη συζήτηση, με την παρουσιάστρια να κάνει εξομολογήσεις μέσα από την καρδιά της.

«Να σταματήσουν να λένε ότι είμαι έγκυος. Δεν θα κάνω παιδί. Δεν είναι ο στόχος μου πια αυτός. Έχω περάσει πολλά στάδια… Έζησα σαν παντρεμένη στις σοβαρές μου σχέσεις. Το στεφάνι δεν μου λέει κάτι, είναι μια κοινωνική υποχρέωση. Θα παντρευόμουν αν έκαναν παιδί λόγω γραφειοκρατίας. Έχω και ένα θέμα με την δέσμευση. Τα παιδιά κάπως μπήκαν στη διαδικασία μήπως κάνω και κατάλαβα κάθε φορά που το σκεφτόμουν – μετά τα 35 – ότι ήταν για λάθος εγωιστικούς λόγους», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ όλη την συνέντευξη της!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.