Όλγα Κιουρτσάκη: Έτοιμη να γίνει μητέρα για δεύτερη φορά – Η ευχάριστη αποκάλυψη

April 25, 2024


Η Όλγα Κιουρτσάκη είναι αρκετά ενεργή στους λογαριασμούς της στα social media και πιο συγκεκριμένα το Tik Tik αποτελεί αγαπημένη της πλατφόρμα. Στον ελεύθερο της χρόνο κάνει αναρτήσεις από τη ζωή με την κόρη και την οικογένειά της.Έτσι, η ίδια απάντησε την Τετάρτη 24/4 με ένα βίντεο στην ερώτηση: «Από δουλειά τι κάνεις;». Η Όλγα Κιουρτσάκη ταΐζοντας την κόρη της εξήγησε: «Από δουλειά αυτήν τη στιγ…


Η Όλγα Κιουρτσάκη είναι αρκετά ενεργή στους λογαριασμούς της στα social media και πιο συγκεκριμένα το Tik Tik αποτελεί αγαπημένη της πλατφόρμα. Στον ελεύθερο της χρόνο κάνει αναρτήσεις από τη ζωή με την κόρη και την οικογένειά της.

Έτσι, η ίδια απάντησε την Τετάρτη 24/4 με ένα βίντεο στην ερώτηση: «Από δουλειά τι κάνεις;». Η Όλγα Κιουρτσάκη ταΐζοντας την κόρη της εξήγησε: «Από δουλειά αυτήν τη στιγμή; Κάνω την ωραιότερη δουλειά της ζωής μου, είμαι μανούλα».

Τα σχόλια κάτω από το εν λόγω βίντεο πήραν ”φωτιά”. Ανάμεσα σε ένα από τα πολλά που αφορούσαν στην οικονομική κατάσταση της οικογένειας της Κιουρτσάκη, η ίδια όχι μόνο απάντησε αλλά αποκάλυψε πως εκείνη και ο σύζυγός της είναι έτοιμοι να αποκτήσουν και δεύτερο παιδί (δείτε εδώ το τάμα που έκανε για την κόρη της).

H επιθυμία της Όλγας Κιουρτσάκη να αποκτήσει δεύτερο παιδί

«Δόξα τω Θεώ δουλεύει ο άντρας μου και βγάζει αρκετά και για τους τρεις μας! Κάτσε και σε λίγο καιρό θα βάλουμε μπρος να μεγαλώσουμε κι άλλο την οικογένεια μας!!!», έγραψε η Όλγα Κιουρτσάκη σε σχόλιο κάτω από το βίντεο της.

Η ανάρτηση για τα γενέθλια του συζύγου της, Φώτη Λώση

Το Σάββατο 6 Απριλίου η οικογένεια της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση έζησε στιγμές ευτυχίας, καθώς ο δεύτερος είχε τα γενέθλιά του και έτσι οι δυο τους μαζί με την κόρη τους το γιόρτασαν στο σπίτι τους σβήνοντας κεράκια πάνω στην ιδιαίτερη τούρτα που επέλεξαν.

Η πρώτη, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία όπου οι τρεις τους ποζάρουν αγκαλιά, ενώ σημείωσε και μερικές ευχές για τον καλό της. Φυσικά, κάτω από την ανάρτηση ακολούθησε καταιγισμός από σχόλια με ευχές για τον σύζυγό της, από φίλους, συγγενείς, αλλά και αγνώστους.

«Ο άνθρωπος της ζωής μου σήμερα έχει γενέθλια! Να τον χαίρομαι και να τον χαιρόμαστε όσοι τον αγαπάμε!», έγραψε αρχικά και μετέφερε στους ακόλουθούς της το “ευχαριστώ” του Φώτη Λώση: «Τα πρώτα μου γενέθλια που έχουν νόημα είναι φέτος που έχω στην αγκαλιά μου την μικρή μου Πριγκίπισσα. Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας… Υγεία αγάπη και η οικογένεια το παν!».

Δείτε επίσης: «Να μην το ζήσει καμία μανούλα αυτό…» – Η ανάρτηση για το δύσκολο βράδυ με την κόρη της

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.