Ματίνα Παγώνη: «Ανεξαρτήτως της συγγένειας και του τίτλου του…» – Η απάντησή της στην καταγγελία του Καλλιάνου για τη νοσηλεία του πατέρα του

April 25, 2024


Την Τετάρτη 24/4 η Ματίνα Παγώνη παραχώρησε δηλώσεις στο δελτίο ειδήσεων του Alpha με την Πρόεδρο νοσοκομειακών γιατρών Αττικής να παίρνει θέση σχετικά με την πρόσφατη καταγγελία του Γιάννη Καλλιάνου.Πιο αναλυτικά, την Τρίτη 23/4 ο γνωστός μετεωρολόγος αποκάλυψε μέσα από μια ανάρτησή του στο Facebook, πως ο πατέρας του νοσηλεύτηκε σε κρατικό νοσοκομείο της Αττικής, δεν είχε ωστόσο την κατάλληλη φρ…


Την Τετάρτη 24/4 η Ματίνα Παγώνη παραχώρησε δηλώσεις στο δελτίο ειδήσεων του Alpha με την Πρόεδρο νοσοκομειακών γιατρών Αττικής να παίρνει θέση σχετικά με την πρόσφατη καταγγελία του Γιάννη Καλλιάνου.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη 23/4 ο γνωστός μετεωρολόγος αποκάλυψε μέσα από μια ανάρτησή του στο Facebook, πως ο πατέρας του νοσηλεύτηκε σε κρατικό νοσοκομείο της Αττικής, δεν είχε ωστόσο την κατάλληλη φροντίδα (δείτε εδώ περισσότερα).

Η Ματίνα Παγώνη απάντησε στον Γιάννη Καλλιάνο, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων πως καθυστέρησε πολύ η διασωλήνωση του πατέρα του – με την πρόεδρο νοσοκομειακών γιατρών να εξηγεί την απαιτούμενη διαδικασία για να διασωληνωθεί ένας ασθενής.

Οι δηλώσεις της Ματίνας Παγώνη για την καταγγελία του Γιάννη Καλλιάνου

«Εγώ αυτό που μπορώ να πω επειδή δεν γνωρίζω τον ασθενή και ο κάθε γιατρός για να μιλήσει για ένα περιστατικό θα πρέπει να γνωρίζει το περιστατικό και τον φάκελο του ασθενή για να μπορεί να πει την άποψή του. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι οι συνάδελφοι μου πάντα κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν για κάθε ασθενή, ανεξαρτήτως της συγγένειας του και του τίτλου του.

Όλοι οι ασθενείς είναι ίδιοι για τους γιατρούς. Και πάνω από όλα θα τονίσω το εξής, ένας ασθενής για να μπει σε ΜΕΘ, για να διασωληνωθεί υπάρχουν κριτήρια διασωλήνωσης, κριτήρια για τη ΜΕΘ. Αυτό το αποφασίζει η ομάδα γιατρών, οι οποίοι παρακολουθούν τον ασθενή. Δεν έχω κάτι παραπάνω παραπάνω να πω, γιατί το περιστατικό δεν το γνωρίζω, άρα ιατρικά δεν μπορώ να πω», είπε η Ματίνα Παγώνη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.