Συγκινεί η Σοφία Αρβανίτη για τον ήρωα αδερφό της: «Περνούσε έναν Γολγοθά, ήμασταν υπερήφανοι…»

April 25, 2024


Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ ήταν η Σοφία Αρβανίτη το απόγευμα της Τετάρτης 24 Απριλίου. Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην απώλεια του αδερφού της, που έσωσε με το αλιευτικό του περισσότερους από 70 ανθρώπους στην πυρκαγιά που ξέσπασε στο Μάτι. O Κώστας Αρβανίτης ήταν ήδη άρρωστος τότε, ενώ ένα χρόνο μετά έφυγε από τη ζωή.«Με τον αδερφό μου μεγαλώσαμε παράλληλα, δεν είχαμ…


Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ ήταν η Σοφία Αρβανίτη το απόγευμα της Τετάρτης 24 Απριλίου. Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην απώλεια του αδερφού της, που έσωσε με το αλιευτικό του περισσότερους από 70 ανθρώπους στην πυρκαγιά που ξέσπασε στο Μάτι. O Κώστας Αρβανίτης ήταν ήδη άρρωστος τότε, ενώ ένα χρόνο μετά έφυγε από τη ζωή.

«Με τον αδερφό μου μεγαλώσαμε παράλληλα, δεν είχαμε ιδιαίτερη διαφορά ηλικίας. Όταν μεγαλώναμε, εκείνος είχε άλλες ελευθερίες, αλλά έβγαλε τότε έναν τσαμπουκά, που έβγαλα κι εγώ πιο ήπια, ίσως για τον ίδιο λόγο», είπε αρχικά η Σοφία Αρβανίτη.

Δείτε επίσης: Σοφία Αρβανίτη: «Κάποιοι τραγουδιστές διαφημίζουν λουκάνικα και κάποιοι παίρνουν επιχορηγήσεις πολλών χιλιάδων ευρώ» – Τα “καρφιά” της για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα

Η Σοφία Αρβανίτη για την πυρκαγιά στο Μάτι

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πυρκαγιά, που ξέσπασε στα γενέθλια του Κώστα Αρβανίτη. «Ήμασταν καλεσμένες, με τη μαμά, στο σπίτι του για να κάνουμε πάρτι. Ενώ είχαμε αρωματιστεί, είχαμε πάρει τα λουλούδια μας και τα δώρα μας, με πήρε στις 7 το απόγευμα και μου λέει “Σοφάκι, έχει πάρει φωτιά, γίνεται χαμός. Παίρνω τον Ταξιάρχη και όποιον ακόμα μπορώ, να βοηθήσουμε. Πνίγεται και καίγεται κόσμος”», δήλωσε αμέσως μετά η Σοφία Αρβανίτη.

«Έμενε στη Νέα Μάκρη, αλλά στο λιμάνι είχε το αλιευτικό του, και μέχρι τη 1 το βράδυ έπαιρνα τηλέφωνο να δω τι γίνεται. Μου απαντούσαν οι άνθρωποι που έχει σώσει, και μου έλεγαν “Μην ανησυχείτε, παίρνει τους επόμενους, είναι όλα καλά”. Ο αδερφός μου περνούσε ήδη έναν Γολγοθά, ήδη ήξερε ότι ήταν άρρωστος και ένα χρόνο μετά έφυγε. Ήμασταν περήφανοι», κατέληξε η Σοφία Αρβανίτη, μιλώντας στην κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.