Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν φοράω ρούχα από δεύτερο χέρι, γιατί δεν ξέρω αν η ενέργειά τους είναι συμβατή με τη δική μου»

April 25, 2024


Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έδωσε το «παρών» στην AXDW το βράδυ της Τρίτης 23/4 και παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο πιο ακριβό ρούχο που έχει στη ντουλάπα της, στις σκέψεις της για μία νέα βραδινή εκπομπή, αλλά και στον λόγο που δεν ψωνίζει τίποτα από δεύτερο χέρι.«Το πιο ακριβό ρούχο που έχω στη ντουλάπα μου το πήρα τις παλιές εποχές, είναι ένα …


Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έδωσε το «παρών» στην AXDW το βράδυ της Τρίτης 23/4 και παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο πιο ακριβό ρούχο που έχει στη ντουλάπα της, στις σκέψεις της για μία νέα βραδινή εκπομπή, αλλά και στον λόγο που δεν ψωνίζει τίποτα από δεύτερο χέρι.

«Το πιο ακριβό ρούχο που έχω στη ντουλάπα μου το πήρα τις παλιές εποχές, είναι ένα βραδινό Gucci φόρεμα, πολύ ωραίο. Δεν θα πούμε πόσο κόστιζε, θα πούμε όμως ότι το έχω δέκα χρόνια και το φοράω ακόμα, τα τιμάμε τα ρούχα μας», δήλωσε αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Δείτε επίσης: Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Με τον σύζυγό μου είμαστε 30 χρόνια παντρεμένοι, δεν φτάσαμε ποτέ στο σημείο να χωρίσουμε»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου για τους λόγους που δεν ψωνίζει από δεύτερο χέρι

«Από τη λαϊκή δεν έχω ψωνίσει ποτέ ρούχα. Πηγαίνω στη λαϊκή, παίρνω φρούτα και λαχανικά, αλλά τα ρούχα από δεύτερο χέρι δεν τα φοράω για τον εξής λόγο: Γιατί οτιδήποτε έχει φορέσει ή χρησιμοποιήσει ένας άλλος άνθρωπος, έχει τη δική του ενέργεια, κι αυτή η ενέργεια δε ξέρουμε πόσο συμβατή είναι με τη δική μας. Ακόμα και οι αντίκες θέλουν προσοχή. Δεν φεύγει αυτή η ενέργεια και γι’ αυτό δεν το αγοράζω», συμπλήρωσε αμέσως μετά η παρουσιάστρια.

«Άνετα θα έκανα βραδινό talk show, δεν μου το έχουν προτείνει ποτέ. Επειδή το “Πακέτο” ήταν πολύ δυνατό και ο κόσμος ακόμα το αγαπάει και το ψάχνει, το ζητάει και το παρακολουθεί στο Youtube, υπάρχει μεγάλη ταύτιση της δικής μου περσόνας με αυτό. Δύσκολα θα απεμπλακώ, αν και δεν είμαι σίγουρη ότι το θέλω κιόλας», κατέληξε στις δηλώσεις της η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Δείτε τα αποσπάσματα από το Happy Day στον Alpha και το MEGA Καλημέρα:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.