Γιάννης Καλλιάνος: «Πέθανε μπροστά τους και μας έλεγαν εντάξει βρε παιδιά, μια χαρά πηγαίνει, θα…» – Ξέσπασε σε κλάματα για τον πατέρα του

April 25, 2024


Ο Γιάννης Καλλιάνος επικοινώνησε μέσα από ανάρτησή του στα social media την ταλαιπωρία που έχει βιώσει τις τελευταίες ημέρες ο πατέρας του και η οικογένειά του γνωστού μετεωρολόγου και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας (δείτε εδώ το ξέσπασμά του).Την Τετάρτη 24/4 μετά την έκταση που πήρε η καταγγελία του Καλλιάνου κατά του κρατικού νοσοκομείου και του γιατρού που ανέλαβε τον πατέρα του – ο μετεωρολόγο…


Ο Γιάννης Καλλιάνος επικοινώνησε μέσα από ανάρτησή του στα social media την ταλαιπωρία που έχει βιώσει τις τελευταίες ημέρες ο πατέρας του και η οικογένειά του γνωστού μετεωρολόγου και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας (δείτε εδώ το ξέσπασμά του).

Την Τετάρτη 24/4 μετά την έκταση που πήρε η καταγγελία του Καλλιάνου κατά του κρατικού νοσοκομείου και του γιατρού που ανέλαβε τον πατέρα του – ο μετεωρολόγος προχώρησε σε νέες αποκαλυπτικές δηλώσεις στο Live news – μη μπορώντας να συγκρατήσει τον θυμό και τα δάκρυα συγκίνησής του.

Δείτε εδώ τι απαντάει η Ματίνα Παγώνη

Οι νέες δηλώσεις του Γιάννη Καλλιάνου για τη νοσηλεία του πατέρα του

«Εύχομαι να μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα απέναντι μου διότι – δεν μιλάω σαν βουλευτής και μετεωρολόγος – αλλά σαν απλός πολίτης, με αυτά που έχουν να γίνουν στη συνέχεια. Έχω καταγεγραμμένα μηνύματα και συνομιλίες. Μου έλεγαν μην ανησυχείτε όλα πάνε μια χαρά. Έπεσα κάτω και έκλαιγα για να βοηθήσουν τον πατέρα μου.

Δεν φαντάζεσαι μέχρι πόσο βαθιά θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο, όχι για εμένα αλλά για την τιμή του πατέρα μου και όλων των πατεράδων και των μητέρων. Δεν είναι δυνατόν ο άνθρωπος να πεθαίνει και να ξεψυχάει μπροστά στα μάτια μου και να μου λένε ότι πηγαίνει μια χαρά.

Ο πατέρας μου είναι στην εντατική διασωληνομένος. Έλεγα ας μην μπει στην εντατική επειδή είμαι ο βουλευτής. Ο πατέρας μου πέθαινε και τίποτα. Ο πατέρας μου έπαθε ανακοπή, πέθανε μπροστά τους, πέθαινε. Μας έλεγαν εντάξει βρε παιδιά μια χαρά πηγαίνει ο άνθρωπος θα βγει αύριο μεθαύριο. Εχθές το βράδυ ο πατέρας μου στην εντατική σχεδόν έφυγε, τον επανάφεραν πάλι. Μας είπαν ότι είναι σταθερός και του δίνουν πιθανότητα 5-15% να τα καταφέρει», είπε ο Γιάννης Καλλιάνος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.