Μαρία Σολωμού: «Μου φαίνεται αδιανόητο, δεν έχω λόγια, θα πω άσχημα πράγματα…»

April 25, 2024


Με αφορμή τα podcasts που παρουσιάζει αλλά και την πρόσφατη εκπομπή στο YouTube με καλεσμένο τον Αντώνη Ρέμο που έγινε viral, η Μαρία Σολωμού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Μεταξύ άλλων αποκάλυψε την αντίδραση του γιου της σε αυτό, αλλά και όσα του μαθαίνει σε σχέση με τις γυναίκες.«Υπήρχαν συζητήσεις, όταν διέρρευσε στον χώρο μας ότι θα κάνω αυτό το πράγμα, μήπως πάει στην τηλε…


Με αφορμή τα podcasts που παρουσιάζει αλλά και την πρόσφατη εκπομπή στο YouTube με καλεσμένο τον Αντώνη Ρέμο που έγινε viral, η Μαρία Σολωμού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Μεταξύ άλλων αποκάλυψε την αντίδραση του γιου της σε αυτό, αλλά και όσα του μαθαίνει σε σχέση με τις γυναίκες.

«Υπήρχαν συζητήσεις, όταν διέρρευσε στον χώρο μας ότι θα κάνω αυτό το πράγμα, μήπως πάει στην τηλεόραση. Αλλά θέλω να κάνω κάτι που δεν είναι σίγουρο ότι θα αφορά τον κόσμο, δεν είναι juicy, και δεν είναι αυτός ο σκοπός μου. Νομίζω ότι το YouTube μου ταιριάζει καλύτερα, γιατί έχει μεγαλύτερη άνεση. Έχει πάρα πολλή πλάκα γιατί εγώ χτυπιέμαι, φωνάζω και είναι αυτό! Δεν είμαι έτσι κανονικά, δεν χτυπιέμαι, είναι το concept τέτοιο», είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

Δείτε επίσης: Αντώνης Ρέμος: Το πρώτα χρόνια στην οικοδομή, το beef με Σφακιανάκη, η ομοιότητα με Αργυρό και η σχέση ζωής με την κόρη του

Η Μαρία Σολωμού για τις αντιδράσεις του κόσμου και του γιου της

Στη συνέχεια απάντησε για τις αντιδράσεις: «Δεν φοβήθηκα, μπούρδες είναι όλα αυτά. Ό,τι γουστάρεις μπορείς να κάνεις, χωρίς ταμπέλα. Το ότι κάποιος ηθοποιός μπορεί να παρουσιάζει κάτι πολύ καλά – που έχουμε πολλούς που έχουν αυτό το ταλέντο – τους κάνει λιγότερο καλούς ηθοποιούς; Δεν καταλαβαίνω», ανέφερε η Μαρία Σολωμού.

«Ο γιος μου λέει για τα podcast “μην μιλάς για εμένα”. Γιατί μονίμως λέω στον αέρα “ο γιος μου δεν θα το έκανε αυτό”. Εντάξει, του αρέσουν. Η συμβουλή που του δίνω για τις γυναίκες είναι να τις σέβεται. Βλέπουμε τι γίνεται στον κόσμο, είναι αδιανόητο. Πώς γίνεται να υπάρχουν άντρες που σκοτώνουν για να μην φύγει κάποια από μία σχέση;», κατέληξε η ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή του Alpha.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.