Ζέτα Μακρυπούλια – Ευχάριστα νέα για την παρουσιάστρια – «It’s a boy»

April 25, 2024


Ευχάριστα νέα για τη Ζέτα Μακρυπούλια και την οικογένειά της! Η παρουσιάστρια και ηθοποιός δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νέου μέλους της οικογένειάς της. Η Ζέτα Μακρυπούλια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε ότι έγινε θεία για έκτη φορά. H ίδια δημοσίευσε φωτογραφία με το νεογέννητο μωρό που είναι αγοράκι και σχολίασε: «Kαλώς μ…


Ευχάριστα νέα για τη Ζέτα Μακρυπούλια και την οικογένειά της! Η παρουσιάστρια και ηθοποιός δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νέου μέλους της οικογένειάς της. Η Ζέτα Μακρυπούλια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε ότι έγινε θεία για έκτη φορά. H ίδια δημοσίευσε φωτογραφία με το νεογέννητο μωρό που είναι αγοράκι και σχολίασε: «Kαλώς μας ήρθες! Έκτη φορά θεία, να μας ζήσει» κάνοντας αναφορά στον αδερφό της, Άκη και στην σύζυγό του Ελίζα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ζέτα Μακρυπούλια, έχει ακόμα έναν αδερφό, τον Πάνο.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.