Ο αδελφός του Καφετζή ξόδεψε όλα τα χρήματα που έβγαλε ο Τζέιμς στο Survivor – Δείτε τι αγόρασε!

April 25, 2024


Επιστροφή στη Ρόδο για τον Τζέιμς Καφετζή μετά την αποχώρησή του από το Survivor, με τον ίδιο να αποκαλύπτει σήμερα, με μία ανάρτησή του στο Instagram, ότι τα χρήματα που αποκόμισε από τη φετινή συμμετοχή του στο reality επιβίωσης έχουν κάνει ήδη… φτερά! Ο πρώην παίκτης του Survivor, που αποχώρησε οικειοθελώς από τον Άγιο Δομίνικο όταν ενημερώθηκε για το ναυάγιο του σκάφους του πατέρα του στ…


Επιστροφή στη Ρόδο για τον Τζέιμς Καφετζή μετά την αποχώρησή του από το Survivor, με τον ίδιο να αποκαλύπτει σήμερα, με μία ανάρτησή του στο Instagram, ότι τα χρήματα που αποκόμισε από τη φετινή συμμετοχή του στο reality επιβίωσης έχουν κάνει ήδη… φτερά! Ο πρώην παίκτης του Survivor, που αποχώρησε οικειοθελώς από τον Άγιο Δομίνικο όταν ενημερώθηκε για το ναυάγιο του σκάφους του πατέρα του στον Ειρηνικό, ανήρτησε story όπου παρουσιάζει την αγορά που έγινε, και μάλιστα από τον αδελφό του, με την αμοιβή του ίδιου από το reality. Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς Καφετζής «ανέβασε» μία φωτογραφία ενός σκάφους και έγραψε: «Δεν πρόλαβα να φτάσω Ρόδο και τα λεφτά από το Survivor, μου τα ξόδεψε ήδη ο μπρο μου, για να πάρουμε αυτό.

  • Τουλάχιστον θα διαλέξω εγώ το όνομα». Ο ίδιος, μάλιστα, καλεί και τους followers του να του στείλουν τις ιδέες τους σχετικά με την ονομασία του νέου οικογενειακού αποκτήματος, δεδομένου και του γεγονότος ότι το σκάφος του πατέρας τους βυθίστηκε προ ολίγων ημερών. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το ποσό που έλαβε ο Τζέιμς Καφετζής για τη συμμετοχή του στο φετινό Survivor ήταν 110.000 ευρώ. Ωστόσο, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μιλούν για ακόμη μεγαλύτερη αμοιβή του «πρίγκιπα» του reality, και συγκεκριμένα για 125.000 ευρώ που φέρονται να προστέθηκαν στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.