«Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση, νιώθει πως όλο αυτό είναι αδιανόητο»

April 25, 2023


Σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Αλέξης Γεωργούλης, όπως ανέφερε συνεργάτης του στον ALPHA μετά την καταγγελία εις βάρος του για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης από την Ελένη Χρονοπούλου.Πιο συγκεκριμένα, ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Γεωργούλη δήλωσε στην εκπομπή του Alpha: «Είναι άψογος, ευγενέστατος και γλυκύτατος. Ένας άνθρωπος με χιούμορ, που δεν πίεζε ποτέ τους συνεργάτες του…


Σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Αλέξης Γεωργούλης, όπως ανέφερε συνεργάτης του στον ALPHA μετά την καταγγελία εις βάρος του για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης από την Ελένη Χρονοπούλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Γεωργούλη δήλωσε στην εκπομπή του Alpha: «Είναι άψογος, ευγενέστατος και γλυκύτατος. Ένας άνθρωπος με χιούμορ, που δεν πίεζε ποτέ τους συνεργάτες του. Ένας άνθρωπος άνετος, ευχάριστος και χαλαρός.

Είναι σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση. Νιώθει πως όλο αυτό είναι αδιανόητο. Στημένο και αδιανόητο και νιώθει πάρα πολύ άσχημα. Όλοι οι συνεργάτες του, όταν μιλάνε, λένε πως περνούν πολύ καλά στην εργασία τους και δε νιώθουν καμία πίεση».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.