Ναταλία Γερμανού: «Ήρθε η ώρα ο Κώστας να κάνει κάτι…» – Τα σχόλια της για τον Τσουρό

April 25, 2023


Το πρωί της Δευτέρας (24/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «[email protected]» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Ναταλία Γερμανού. Η γνωστή παρουσιάστρια του ALPHA, μίλησε για της προσωπική της ζωή, αλλά και για το επαγγελματικό της μέλλον. Ακόμη, η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε σε διάφορα τηλεοπτικά πρόσωπα, τόσο σε προσθήκες, όσο και σε αποχωρήσεις, που προκάλεσαν ανιδράσεις, όπως ο Κώστας Τσουρός…


Το πρωί της Δευτέρας (24/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «[email protected]» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Ναταλία Γερμανού. Η γνωστή παρουσιάστρια του ALPHA, μίλησε για της προσωπική της ζωή, αλλά και για το επαγγελματικό της μέλλον.


Ακόμη, η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε σε διάφορα τηλεοπτικά πρόσωπα, τόσο σε προσθήκες, όσο και σε αποχωρήσεις, που προκάλεσαν ανιδράσεις, όπως ο Κώστας Τσουρός και ο Νίκος Μουτσινάςδείτε εδώ την ανακοίνωση του για την αποχώρηση του από τον ΣΚΑΙ.

Τα σχόλια της Ναταλίας Γερμανού για τον Κώστα Τσουρό

«Η ομάδα του “Καλύτερα δε γίνεται” θα μείνει η ίδια, ίσως έχουμε ελάχιστες προσθήκες. Εγώ έχω μια ομάδα αυτή την στιγμή, την οποία δεν θέλω να αλλάξω. Τον Κώστα τον αγαπάω πάρα πολύ και είναι ένας πάρα πολύ καλός μου φίλος και αισθάνομαι ότι ήρθε η ώρα πια να κάνει κάτι δικό του», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού.

«Την Ελίνα Παπίλα την έχω παρακολουθήσει στην εκπομπή της και μου αρέσει πάρα πολύ. Η Ελίνα μου αρέσει πολύ σαν παρουσιάστρια. Την Σοφία δεν την έχω δει μέχρι στιγμής γιατί την ώρα που είναι στον αέρα εγώ λείπω από το σπίτι. Είναι ευχάριστο όμως, που υπάρχουν νέες εκπομπές», συνέχισε η παρουσιάστρια του Alpha.

«Ο ανταγωνισμός είναι καλό να υπάρχει γιατί μας κάνει όλους να ανεβάζουμε τον πήχη και να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Ο ανταγωνισμός παύει να είναι καλός όταν γίνεται ανθρωποφαγία μεταξύ συναδέλφων και εκπομπών», υποστήριξε στο τέλος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.