Κατερίνα Βρανά: Κλείνω 7 χρόνια φέτος από την ημέρα που δεν πέθανα, μου αρέσει να το γιορτάζω

April 24, 2024


Η Κατερίνα Βρανά μίλησε για το ταξίδι της, όπου υπέστη διάτρηση εντέρουΗ Κατερίνα Βρανά σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τα φετινά της γενέθλια, αλλά και την ημέρα που βρέθηκε στο νοσοκομείο στη Μαλαισία, όταν ήρθε αντιμέτωπη με μια μεγάλη περιπέτεια υγείας.Στο παρελθόν η κωμικός έχει μιλήσει ξανά για το ταξίδι της, όπου υπέστη διάτρηση εντέρου με αποτέλεσμα να πάθει σηψαιμία και αυτό να οδ…


Η Κατερίνα Βρανά μίλησε για το ταξίδι της, όπου υπέστη διάτρηση εντέρου

Η Κατερίνα Βρανά σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τα φετινά της γενέθλια, αλλά και την ημέρα που βρέθηκε στο νοσοκομείο στη Μαλαισία, όταν ήρθε αντιμέτωπη με μια μεγάλη περιπέτεια υγείας.

Στο παρελθόν η κωμικός έχει μιλήσει ξανά για το ταξίδι της, όπου υπέστη διάτρηση εντέρου με αποτέλεσμα να πάθει σηψαιμία και αυτό να οδηγήσει, μεταξύ άλλων, στην παράλυση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.