Αιμιλία Υψηλάντη: Αντέδρασε σε δημοσιογράφο – «Δεν καταλαβαίνω αυτή την ερώτηση»

April 24, 2024


Η Αιμιλία Υψηλάντη παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξηΗ Αιμιλία Υψηλάντη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό My Tv και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της επάνοδο μέσα από τη σειρά Famagusta στο MEGA.Μέσα σε όλα, μάλιστα, η ηθοποιός του θεάτρου και της μικρής οθόνης κλήθηκε να τοποθετηθεί τόσο για τα όνειρα που έχει εκπληρώσει μέχρι σήμερα όσο και την «χρυσή εποχή» του κινηματογράφ…


Η Αιμιλία Υψηλάντη παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη

Η Αιμιλία Υψηλάντη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό My Tv και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της επάνοδο μέσα από τη σειρά Famagusta στο MEGA.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, η ηθοποιός του θεάτρου και της μικρής οθόνης κλήθηκε να τοποθετηθεί τόσο για τα όνειρα που έχει εκπληρώσει μέχρι σήμερα όσο και την «χρυσή εποχή» του κινηματογράφου.

Έχετε μια λαμπρή καριέρα σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση. Νιώθετε ότι έχετε κάνει όλα όσα ονειρευτήκατε;

Ο χρόνος της ζωής μας είναι πάρα πολύ μικρός. Θα μου έκανε εντύπωση αν έλεγε κάποιος ηθοποιός ότι τον δρόμο αυτόν τον περπάτησα πάρα πολύ καλά, τον έχω ολοκληρώσει. Η δουλειά η δική μας είναι σαν ένα πολύ βαθύ «πηγάδι ανακαλύψεων» που δεν υπάρχει τέλος. Πάντα υπάρχουν σημαντικοί ρόλοι που δεν έχουμε καταφέρει να παίξουμε και ένας τεράστιος πλούτος πραγμάτων που θα θέλαμε να ερμηνεύσουμε.

Πως αισθάνεστε που είστε μέρος της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου;

Αυτή την ερώτηση δεν την καταλαβαίνω. Συγγνώμη που μιλάω έτσι. Εσείς βλέπετε το αποτέλεσμα. Εγώ ήμουν μέσα και δούλευα. Τις ταινίες τις έκανα ως μια δουλειά που με ενδιέφερε, για να πάω να πάρω κάποια χρήματα. Είμαι ευτυχισμένη που αρέσουν στον κόσμο, γιατί είναι ένα προϊόν που… πουλάει. Εμείς δεν εισπράττουμε το αποτέλεσμα, όπως εσείς. Βασικά, στη δική μου γενιά, αυτό που μας έκανε να θέλουμε να γίνουμε ηθοποιοί ήταν το θέατρο. Έχω την εντύπωση ότι αν έκανα μόνο τηλεόραση και κινηματογράφο, θα είχα ένα πολύ μεγάλο έλλειμμα.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.