Έκθετη η Κέιτι Πέρι: Κατέβασε το παντελόνι της ενώ περπατούσε – «Κέιτι, δεν ήμασταν έτοιμοι για αυτό» (photos)

April 18, 2024


Η Κέιτι Πέρι μας έχει συνηθίσει στις προκλητικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Τον τελευταίο καιρό, η 39χρονη ποζάρει με αποκαλυπτικά ρούχα σε σeξι φωτογραφίσεις για το Instagram της, κινήσεις πρωτοφανείς για τους εκατομμύρια φαν της.Δείτε επίσης: Βγήκε γuμνή από το μπάνιο και είδε τον Μάρκο Σεφερλή μπροστά της – Viral ΒΙΝΤΕΟΤώρα, η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους ακολούθους της, φωτογ…


Η Κέιτι Πέρι μας έχει συνηθίσει στις προκλητικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τον τελευταίο καιρό, η 39χρονη ποζάρει με αποκαλυπτικά ρούχα σε σeξι φωτογραφίσεις για το Instagram της, κινήσεις πρωτοφανείς για τους εκατομμύρια φαν της.

Δείτε επίσης: Βγήκε γuμνή από το μπάνιο και είδε τον Μάρκο Σεφερλή μπροστά της – Viral ΒΙΝΤΕΟ

Τώρα, η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους ακολούθους της, φωτογραφίες από τη μέρα που πήγε στο μουσικό φεστιβάλ Coachella.

Στο πρώτο στιγμιότυπο που επέλεξε για την ανάρτησή της, η Κέιτι Πέρι εμφανίζεται να περπατάει μαζί με την παρέα της στον δρόμο και να έχει κατεβάσει το παντελόνι της με αποτέλεσμα να φανεί το εσώρουχό της.

Τις προάλλες, η Κέιτι Πέρι πόζαρε με ένα σeξι κόκκινο σύνολο στον φωτογραφικό φακό, δείχνοντας το πίσω μέρος της εφαρμοστής φούστας της και μία πεταλούδα που είναι σχηματισμένη σαν τατουάζ, στη μέση της. Είχε μακριά αλογοουρά στα μαλλιά της και ψηλά τακούνια, δείχνει και τα οπίσθιά της, μέσα από το δέσιμο της φούστας που θυμίζει κορσέ. «Κέιτι, δεν ήμασταν έτοιμοι για αυτό» της έγραψε ένας από τους εκατομμύρια θαυμαστές της.

Αποκαλυπτική εμφάνιση έκανε και στο κόκκινο χαλί των μουσικών βραβείων iHeartRadio 2024. Η διάσημη τραγουδίστρια που συνήθως επιλέγει να μην προκαλεί με τις στυλιστικές της επιλογές, αυτή τη φορά θέλησε να κάνει τη διαφορά. Έτσι, αποφάσισε να αφήσει γuμνά κάποια σημεία του σώματός της, καλύπτοντας τα απολύτως απαραίτητα.

Συγκεκριμένα, η σταρ εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα διχτυωτό φόρεμα, το οποίο ήταν ανοιχτό στο πλάι κι έδενε με κόκκινα λουριά, ενώ από μέσα φόρεσε ένα ζευγάρι μαύρα εσώρουχα.

Πίσω σε γνώριμα λημέρα, στο μπαρ Scorpios Music Bar στην Καλλιθέα βρίσκεται ξανά η Μαρίνα Μπομπέτσι που έγινε γνωστή μέσα από το viral βίντεο που ανέβασε προκειμένου να διαφημίσει το μαγαζί. Η απόλυσή της από την ιδιοκτήτρια και φίλη της προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media και έτσι ήρθε η μεγάλη επιστροφή.

Η ιδιοκτήτρια Μαρία Ιορδάνοβα, με μια σειρά από stories που ανάρτησε, την καλωσόρισε και πάλι πίσω στο μαγαζί αφού και ο κόσμος το ζήτησε.

«Γύρισε το συλλεκτικό μας μοντέλο παρακαλώ! Παμ», είπε με την Μαρίνα να μπαίνει χαμογελαστή και πάλι στον «Σκορπιό».

Όπως φαίνεται στα βίντεο που ακολουθούν η λύθηκε η παρεξήγηση ανάμεσα στη Μαρίνα Μπομπέτσι και τη Μαρία Ιορδάνοβα. «Καλώς ήρθες μοντελάρα μου! Παμ!», με τα σχόλια να πέφτουν… βροχή.

Σήμερα, οι δύο γυναίκες μίλησαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και ξεκαθάρισαν ότι συμφιλιώθηκαν και πλέον ότι παρεξήγηση υπήρξε ανήκει στο παρελθόν.

«Δεν έχει γίνει κάτι τραγικό. Όλοι το κάνανε τόσο τραγικό. Έγινε μια μικρή φασαρία, αλλά τελικά τα βρήκαμε. Η κοπέλα ήθελε λίγο να ξεκουραστεί» είπε αρχικά η ιδιοκτήτρια, με την Μαρίνα Μπομπέτσι να προσθέτει ότι δεν υπάρχει ζήλια μεταξύ τους. «Πολλοί λένε ότι μοιάζουμε, μερικοί μας μπερδεύουνε».

Ωστόσο, η δημοσιογράφος της εκπομπής επιχείρησε να βάλει φωτιά στη σχέση των δύο γυναικών λέγοντας ότι στο παρελθόν είχαν μοιραστεί και τον ίδιο άντρα, με την Μαρία Ιορδάνοβα απαντάει αμέσως ότι η υπάλληλος της δεν ήταν ποτέ με την άντρα της, τον γνώριζε μόνο φιλικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.