“Θα έρθω στις Μάσκες” – Το ξαφνικό τηλεφώνημα της Ζήνας Κουτσελίνη στον Νίκο Μουτσινά

March 24, 2022


Το μεσημέρι της Τετάρτης 23/3 στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι, τηλεφώνησε η Ζήνα Κουτσελίνη και έκανε τον Νίκο Μουτσινά να χάσει τα λόγια του.Αφού ο παρουσιαστής κατάλαβε για ποιο πρό…


Το μεσημέρι της Τετάρτης 23/3 στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι, τηλεφώνησε η Ζήνα Κουτσελίνη και έκανε τον Νίκο Μουτσινά να χάσει τα λόγια του.

Αφού ο παρουσιαστής κατάλαβε για ποιο πρόσωπο πρόκειται, άρχισαν να αστειεύονται μεταξύ τους, με την Ζήνα Κουτσελίνη να κλείνει λέγοντας πως θα πάει στην καινούρια εκπομπή που θα συμμετέχει ο Νίκος Μουτσινάς, The Masked Singer, το οποίο σύντομα έχει πρεμιέρα, και βγει στη σκηνή έαν την βρει.

Το τηλεφώνημα της Ζήνας Κουτσελίνη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

«Θα έρθω στις Μάσκες. Θα κρυφτώ από πίσω και αν με βρεις θα βγω», ήταν τα ακριβή λόγια της παρουσιάστριας, αφήνοντας πολλά στην φαντασία μας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.