Γιάννης Πλούταρχος – «Το αστείο από τον θυμό απέχει απειροελάχιστα». Τι απάντησε για την Πάολα

March 11, 2023


Ο Γιάννης Πλούταρχος παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στο Open Weekend και στην Βίκυ Δέτσικα για τα σχόλια που δέχθηκε η Πάολα σε σχέση με τις εμφανίσεις της, λίγες ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Ο τραγουδιστής ήταν αυστηρός στην απάντησή του και φορτισμένος:«Να σου πω κάτι; Να σας τα πω όλα; Μην ασχολείστε με ασήμαντα θέματα, ο κόσμος είναι εξοργισμένος. Το αστείο από τον θυμό απέχ…


Ο Γιάννης Πλούταρχος παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στο Open Weekend και στην Βίκυ Δέτσικα για τα σχόλια που δέχθηκε η Πάολα σε σχέση με τις εμφανίσεις της, λίγες ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Ο τραγουδιστής ήταν αυστηρός στην απάντησή του και φορτισμένος:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.