«Αν χάσω τη μισή μου εκπομπή να σχολιάζω τη σκαλέτα του Λιάγκα…» – Το αιχμηρό σχόλιο της Τσιμτσιλή με αφορμή στα Τέμπη

March 10, 2023


Με αφορμή τις δηλώσεις του Δημήτρη Κίτσου, ο οποίος ρωτήθηκε για την φωτογραφία που δείχνει ηθοποιούς στην διαμαρτυρία στο κέντρο της Αθήνας για τους νεκρούς στα Τέμπη, να γελάνε ποζάροντας (δείτε την φωτογραφία), η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day, θέλησε να πει δυο λόγια για τα όσα σχολιάζονται στις τηλεοπτικές εκπομπές.«Θέλω να πω με αφορμή αυτά που είπε ο Δημήτρης Κίτσος, συμφωνώ απόλ…


Με αφορμή τις δηλώσεις του Δημήτρη Κίτσου, ο οποίος ρωτήθηκε για την φωτογραφία που δείχνει ηθοποιούς στην διαμαρτυρία στο κέντρο της Αθήνας για τους νεκρούς στα Τέμπη, να γελάνε ποζάροντας (δείτε την φωτογραφία), η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day, θέλησε να πει δυο λόγια για τα όσα σχολιάζονται στις τηλεοπτικές εκπομπές.


Οι δηλώσεις της Τσιμτσιλή με αφορμή τα Τέμπη

«Θέλω να πω με αφορμή αυτά που είπε ο Δημήτρης Κίτσος, συμφωνώ απόλυτα μαζί του και του βγάζω το καπέλο. Κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος, η μισή τηλεόραση σχολιάζει την άλλη μισή, κάτι που νομίζω ότι θυμώνει και τον κόσμο γιατί χάνουμε την πραγματική αιτία για την οποία θα έπρεπε να συνασπιστούμε. Πρέπει να βρούμε όλοι τους ενόχους, σε όλες τις κατευθύνσεις κι αντί να ασχολούμαστε –όπως λέει- με όλες τις κυβερνήσεις, τους πολιτικούς, τους εμπλεκόμενους στον ΟΣΕ, ασχολούμαστε με το πώς τα είπε ο Κανάκης, ο Μουτσινάς, ακόμα και ο Λιάγκας.

Μπορεί κι εγώ σαν Σταματίνα να μη συμφωνώ, ούτε με το ύφος, ούτε με τον τρόπο του Λιάγκα. Αν όμως χάσω τη μισή μου εκπομπή να σχολιάζω τη σκαλέτα του Λιάγκα, ουσιαστικά χάνω το δάσος. Εγώ έχω πει ότι ασχολούμαστε με αυτό το θέμα, αλλά όταν ασχολούμαστε, ασχολούμαστε ουσιαστικά κι όχι με το πώς το έπαιξε η απέναντι εκπομπή.

Γενικώς να μην τροφοδοτούμε ο καθένας από τη δική του πλευρά, την τοξικότητα, την ανθρωποφαγία και τον διχασμό. Είμαστε εδώ να καταγράψουμε αν άνοιξαν τα μαγαζιά μετά το πένθος, κι εμείς το παίξαμε σαν θέμα αλλά όχι να κουνάς το δάχτυλο και να βάζεις στο κάδρο κάποιον με τον τίτλο “ο επικηρυγμένος που άνοιξε το μαγαζί του μετά το πένθος”. Θέλει μία ηρεμία» ανέφερε μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Όσον αφορά τώρα την φωτογραφία των ηθοποιών από την διαμαρτυρία είπε: «Οκ, συμφωνώ, δείχνει λίγο άτοπο το να ‘σαι σε μία πορεία για 57 ψυχές και να χαμογελάς. Δεν διαφωνώ. Δείχνει άστοχο! Προτιμώ όμως έναν άνθρωπο που πάει και διαδηλώνει, παρά έναν άνθρωπο που κάθεται στον καναπέ, δεν διαδηλώνει ποτέ και απλά χρησιμοποιεί τα social media. Απλά ένιωθα την ανάγκη να το πω, γιατί ζούμε το θέατρο του παραλόγου τις τελευταίες ημέρες».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή – όπως και όλη η Ελλάδα – είναι ευαισθητοποιημένη με το θέμα των Τεμπών λόγω των 57 νεκρών, ανάμεσα του και νέα παιδιά. Μάλιστα, σε μια από τις εκπομπές της είχε πει:

«Τι να πούμε… Δεν ξέρουμε τι άλλο να πούμε. Δεν ξέρουμε τι άλλο να πούμε σε εσάς γιατί, να ξέρετε, μπαίνουμε στη θέση σας. Γιατί κι εμείς έχουμε παιδιά και οικογένεια. Κι έχουμε μπει στο τρένο πολλές φορές. Εγώ, όλα μου τα καλοκαίρια, πήγαινα με αυτό το τρένο Αθήνα – Θεσσαλονίκη. Και σκέφτεσαι ότι τα τελευταία όλα αυτά τα χρόνια απλά ήσουν τυχερός που δεν ήσουν σε ένα μοιραίο ταξίδι», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.