Το σπαρακτικό μήνυμα της Νικολέτας Ράλλη για την Ουκρανία – «Σκέφτομαι τα παιδάκια που ακούνε…»

March 2, 2022


Η Νικολέτα Ράλλη προσπαθεί στον ελεύθερο της χρόνο να αφιερώνεται στους followers της μέσω των γνωστών Insta Pol. Μια από τις απορίες του κοινού λοιπόν μετά από τις ερωτήσεις που της έκανε αφορούσε στ…


Η Νικολέτα Ράλλη προσπαθεί στον ελεύθερο της χρόνο να αφιερώνεται στους followers της μέσω των γνωστών Insta Pol. Μια από τις απορίες του κοινού λοιπόν μετά από τις ερωτήσεις που της έκανε αφορούσε στην κόρη και τις φοβίες της. Όπως όλα τα παιδάκια έτσι και η μικρή Σοφία φοβάται συγκεκριμένα πράγματα, τα οποία εξήγησε η παρουσιάστρια.

Στην απάντηση της λοιπόν, πέρασε και ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα σχετικά με τις εκρήξεις στην Ουκρανία και τα παιδάκια, που είναι υποχρεωμένα να ζουν εκεί και να βιώνουν τη φρίκη του πολέμου. Δυστυχώς η αναφορά της Νικολέτας είναι πραγματική με το πρόσφατο video από ένα παιδάκι που κλαίει για τον πόλεμο, να ραγίζει καρδιές!

Η ανάρτηση της Νικολέτα Ράλλη για τις φοβίες της κόρης της

«Και την σκούπα και όταν ακούει από πάνω τρυπάνια…και κάτι τέτοιες στιγμές σκέφτομαι τα παιδάκια που ακούνε βομβαρδισμούς για να μην αναφέρω τα χειρότερα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Νικολέτα Ράλλη - Κόρη

Το σπαρακτικό video με μωρό της Ουκρανίας κάνει το γύρο του διαδικτύου

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους μετά την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Γυναίκες κρατώντας σφιχτά τα παιδιά τους, αποχαιρέτησαν τους άντρες τους οι οποίοι παρέμειναν πίσω για να πολεμήσουν τις ρωσικές δυνάμεις, αφού οι αρχές διέταξαν άνδρες ηλικίας 18-60 ετών να μείνουν και να αμυνθούν.

Βίντεο που δημοσίευσε ο βρετανικός Guardian αποτυπώνει την φρίκη του πολέμου, τη στιγμή που ένα μικρό αγοράκι αφήνει την πατρίδα και το σπίτι το με δάκρυα στα μάτια.

«Αφήσαμε τον μπαμπά στο Κίεβο και ο μπαμπάς θα πουλάει πράγματα και θα βοηθά τους ήρωές μας, τον στρατό μας, μπορεί ακόμη και να πολεμήσει», είπε ο Mark Goncharuk, ένα νεαρό αγόρι που κρατάει τα δάκρυα του, καθώς αυτός και οι συγγενείς του έφευγαν από την πρωτεύουσα.

Δείτε εδώ το σπαρακτικό βίντεο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δεν βγήκε στον αέρα του OPEN η Νικολέττα Ράλλη και οι συνεργάτες της – Τι συνέβη;

Ξέσπασε η Νικολέττα Ράλλη: «Άρχισαν πάλι να μου τις στέλνουν, αντί να…»

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.