Σάντρα Βουτσά: Το συγκινητικό μήνυμά της για τα δύο χρόνια από τον θάνατο του αείμνηστου Κώστα Βουτσά

February 27, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Με αφορμή την συμπλήρωση των δύο ετών από τον θάνατο του Κώστα Βουτσά, η κόρη του Σάντρα προχώρησε σε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό τη…



Με αφορμή την συμπλήρωση των δύο ετών από τον θάνατο του Κώστα Βουτσά, η κόρη του Σάντρα προχώρησε σε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.


Συγκεκριμένα η Σάντρα Βουτσά, η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού, με αφορμή την συμπλήρωση των δύο χρόνων από τον θάνατό του, ανέβασε φωτογραφίες με τον Κώστα Βουτσά, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό.

Σάντρα Βουτσά: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα της

Χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας η ίδια έγραψε: «Πάντα εδώ… Δυο χρόνια χωρίς εσένα… Σαν μια ανάσα πέρασαν… Πόσες φορές, μέσα στην ημέρα, σκέφτομαι… ”πάλι δεν πήρα τον πατέρα μου τηλέφωνο και θα μου γκρινιάζει…” και μετά θυμάμαι ότι δεν είσαι εδώ… (γιατί αυτό προσπαθώ… να μην θυμάμαι). Και είναι τόσο δύσκολο που δεν είσαι εδώ… Είναι τόσο δύσκολο να περνάνε οι μέρες, χωρίς εσένα…..Σ’ αγαπάω Μπαμπά μου…».



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.