Καινούργιου: Το παθιασμένο φιλί έφερε το unfollow

February 26, 2024


Το παθιασμένο φιλί της Δανάη Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη επιβεβαιώνει πως είναι το νέο hot ζευγάρι της εγχώριας showbiz. Ο επιχειρηματίας μετά τον χωρισμό του από την Κατερίνα Καινούργιου βρήκε τον έρωτα στα μάτια της παρουσιάστριας του Mega.Η φωτογραφία στην οποία, ο γνωστός εφοπλιστής και επιχειρηματίας και η παρουσιάστρια φαίνονται να ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί σε βραδινή τους έξοδο έ…


Το παθιασμένο φιλί της Δανάη Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη επιβεβαιώνει πως είναι το νέο hot ζευγάρι της εγχώριας showbiz. Ο επιχειρηματίας μετά τον χωρισμό του από την Κατερίνα Καινούργιου βρήκε τον έρωτα στα μάτια της παρουσιάστριας του Mega.

Η φωτογραφία στην οποία, ο γνωστός εφοπλιστής και επιχειρηματίας και η παρουσιάστρια φαίνονται να ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί σε βραδινή τους έξοδο έχει αρχίσει να σχολιάζεται έντονα στο διαδίκτυο και ιδιαίτερα στο Twitter.

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.