Κρις Σταμούλης – «Πάω από το ένα Survivor στο άλλο, προλαβαίνω να ασκήσω τη δικηγορία καθόλου;»

February 22, 2023


Ο Κρις Σταμούλης πραγματοποίησε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά τη συμμετοχή του στο Survivor All Star και την επιστροφή του στην Ελλάδα. Ο νεαρός συγγραφέας, που είχε συστηθεί αρχικά ως δικηγόρος, φιλοξενήθηκε στο Καλό Μεσημεράκι και στον Νίκο Μουτσινά.Ο παρουσιαστής, λοιπόν, ρώτησε τον Κρις Σταμούλη: «Καθόλου νομική παίζει ή την ξεχνάμε;», με τον δεύτερο να απαντά με χιούμορ: «Πάω από το …


Ο Κρις Σταμούλης πραγματοποίησε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά τη συμμετοχή του στο Survivor All Star και την επιστροφή του στην Ελλάδα. Ο νεαρός συγγραφέας, που είχε συστηθεί αρχικά ως δικηγόρος, φιλοξενήθηκε στο Καλό Μεσημεράκι και στον Νίκο Μουτσινά.

Ο παρουσιαστής, λοιπόν, ρώτησε τον Κρις Σταμούλη: «Καθόλου νομική παίζει ή την ξεχνάμε;», με τον δεύτερο να απαντά με χιούμορ: «Πάω από το ένα Survivor στο άλλο, προλαβαίνω να ασκήσω τη δικηγορία καθόλου;».

Στη συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών για γuμναστική, ο Νίκος Μουτσινάς είπε με χιούμορ: «Χαζέψατε και πάτε και τρέχετε άλουστοι στον Άγιο Δομίνικο, που κάποιοι τρώνε». «Αν τρώγαμε, δεν θα χάναμε κιλά» απάντησε ο Κρις Σταμούλης.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.