«Αυτοί οι δύο δεν τα πάνε καλά και…» – Τι ρόλο έπαιξε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην ρήξη των σχέσεων του Λιάγκα με τον Αρναούτογλου

February 14, 2023


Τις τελευταίες ημέρες είχε δημιουργηθεί η εντύπωση, μετά από φήμες που διέρρευσαν, πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σκόπευε να πάρει την θέση του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 (δείτε εδώ γιατί αποχωρεί η Μαρία Κορινθίου), λέγοντας πως ο παρουσιαστής της ήδη υπάρχουσας εκπομπής θα έφευγε από το κανάλι γενικότερα.Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το ξέσπασμα του οικοδεσπότη της πρωινής ζώνης του σταθμού, ο οπ…


Τις τελευταίες ημέρες είχε δημιουργηθεί η εντύπωση, μετά από φήμες που διέρρευσαν, πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σκόπευε να πάρει την θέση του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 (δείτε εδώ γιατί αποχωρεί η Μαρία Κορινθίου), λέγοντας πως ο παρουσιαστής της ήδη υπάρχουσας εκπομπής θα έφευγε από το κανάλι γενικότερα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το ξέσπασμα του οικοδεσπότη της πρωινής ζώνης του σταθμού, ο οποίος διέψευσε όλα τα παραπάνω και εκνευρίστηκε με τα κανάλια και τους δημοσιογράφους που μπορεί να διέδωσαν τέτοια ψέματα, φέρνοντάς τον σε δύσκολη θέση.

«Βγήκε το πρωί μια τηλεοπτική εκπομπή και έλεγε ότι έχει συμφωνήσει ο Γρηγόρης με το κανάλι να κάνει του χρόνου το πρωινό, εγώ δεν το έχω μάθει ακόμα και όταν το συμφωνήσουν τότε θα μου το πουν.

Αυτή η πλάκα που γίνεται ότι πρέπει να κοπούν οι εκπομπές που πάνε καλά… Αυτές που δεν πάνε καλά, δεν πειράζει, τις αφήνουν τα κανάλια. Αυτές που δεν πάνε καλά αυτές κόβουν τα κανάλια, δηλαδή είναι ηλίθιοι στα κανάλια. Και το λένε οι τηλεοπτικοί συντάκτες αυτό…», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας για τον συγκεκριμένο θέμα στον αέρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.