Άγριο περαστικό με πρωταγωνίστριες την Τσιμτσιλή & Μεσσαροπούλου – «Τον πλάκωσα στο ξύλο…»

February 14, 2023


Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ξημέρωσε και φέτος και έτσι την Τρίτη 14/2 τα ερωτευμένα ζευγάρια ανταλλάσσουν από νωρίς δώρα και λόγια αγάπης μεταξύ τους.Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λοιπόν μέσα από το Happy Day ευχήθηκε σε όσους αγαπάνε και μάλιστα στη συνέχεια μέσα από το στολισμένο της πλατό έκανε και μία ξεκαρδιστική αποκάλυψη για τον αγαπημένο της Θέμη Σοφό.«Παιδιά, εγώ έδωσα τη σοκολάτα στον Θέμη που…


Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ξημέρωσε και φέτος και έτσι την Τρίτη 14/2 τα ερωτευμένα ζευγάρια ανταλλάσσουν από νωρίς δώρα και λόγια αγάπης μεταξύ τους.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λοιπόν μέσα από το Happy Day ευχήθηκε σε όσους αγαπάνε και μάλιστα στη συνέχεια μέσα από το στολισμένο της πλατό έκανε και μία ξεκαρδιστική αποκάλυψη για τον αγαπημένο της Θέμη Σοφό.

«Παιδιά, εγώ έδωσα τη σοκολάτα στον Θέμη που έλεγε σ’ αγαπώ και μου λέει “αγάπη μου τι ωραία κίνηση”. Ντράπηκα να του πω ότι την πήρα από την εκπομπή. Του φάνηκε ότι …. ξέρεις. Σήμερα θα θυμηθώ να του πω τα περισσότερα όπως πρέπει», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.