Νεκρός ο Sin Boy έπειτα από υπερβολική δόση; Φωτογραφία σοκ μέσα από το ασθενοφόρο

February 14, 2023


Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί έντονα η φήμη πως ο Sin Boy έπειτα από υπερβολική δόση οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου άφησε και την τελευταία του πνοή. Μάλιστα, το γύρο του διαδικτύου κάνει και μια φωτογραφία του μέσα από το ασθενοφόρο.Συγκεκριμένα, σελίδα στο Instagram έχει δημοσιεύει την εν λόγω φωτογραφία και έχει επικρατήσει χαμός με την εικόνα και την δυσάρεστη αυτή είδηση.«“ΠΑΓΩΜ…


Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί έντονα η φήμη πως ο Sin Boy έπειτα από υπερβολική δόση οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου άφησε και την τελευταία του πνοή. Μάλιστα, το γύρο του διαδικτύου κάνει και μια φωτογραφία του μέσα από το ασθενοφόρο.

Συγκεκριμένα, σελίδα στο Instagram έχει δημοσιεύει την εν λόγω φωτογραφία και έχει επικρατήσει χαμός με την εικόνα και την δυσάρεστη αυτή είδηση.

Τι συμβαίνει με τον Sin Boy

«“ΠΑΓΩΜΑΡΑ“ με τον θάνατο του Sin Boy?
Αλήθεια ή διαφημιστικό κόλπο; Μία περίεργη “είδηση” κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες κι έφτασε και σε εμάς, σύμφωνα με την οποία ο Sin Boy άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο του Κόσοβου, μετά από overdosed», γράφουν χαρακτηριστικά.

Άγνωστο παραμένει αν τελικά η εν λόγω είδηση ισχύει, καθώς κανένα πρόσωπο της οικογένειας του δεν την έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει, ούτε καν η σύντροφος του (δείτε την εδώ). Πολλοί αναφέρουν πως μπορεί να είναι διαφημιστικό τρικ για κάποιο νέο του τραγούδι.

Εμείς ευχόμαστε να είναι όλα καλά!


Τι κάνει σήμερα και που μένει

Ο Sin Boy (Θεόδωρος Agustin Gega) είναι Αλβανός ράπερ και τραγουδιστής της τραπ μουσικής, που γεννήθηκε στην Νέα Ιωανία Αττικής. Η καριέρα του ξεκίνησε το 2017 όταν υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Heaven Music.

Στις 5 Σεπτεμβρίου 2018 κυκλοφόρησε το σινγκλ “Gigi”, με την επίσης αλβανικής καταγωγής τραγουδίστρια Ρίνα που είναι η σύντροφός του – δείτε την εδώ – , σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Το 2019 κυκλοφόρησε το τραγούδι Mama, με τους Υποχθόνιο, MadClip και iLLEOo, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία, ενώ οι παρωδίες του τραγουδιού είναι επίσης επιτυχημένες. Το τραγούδι έφτασε τις 34 εκατομμύρια προβολές στο YouTube μέσα σε δύο μήνες. Στις 21 Ιουνίου 2019, κυκλοφόρησε το τραγούδι Sientelo, ξεπερνώντας το 1 εκατομμύριο προβολές σε λιγότερο από 24 ώρες και μπαίνοντας στις τάσεις.

Στις 22 Ιουλίου 2019, ο Sin Boy κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με όνομα KaGuRas με τη δισκογραφική εταιρεία Minos EMI.


Τον Σεπτέμβριο του 2019 όμως , ανακοίνωσε με ανάρτησή του ότι αλλάζει το ψευδώνυμό του από Sin Boy σε Lil Jesus, ακύρωσε όλες τις συναυλίες του και ισχυρίστηκε ότι κάποιοι θέλουν να τον σκοτώσουν. Κατήγγειλε και κατηγόρησε τους Ιλλουμινάτι, τη μουσική βιομηχανία, τον Κυριάκο Μητσοτάκη κ.α. και αποχώρησε από τη δισκογραφική εταιρία Minos EMI. Την περίοδο εκείνη είχε γίνει κυριολεκτικά χαμός με εκπομπές και social media να ασχολούνται μόνο με εκείνον.

Μετά από το σάλο που επικράτησε πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Αλβανία, όπου έμεινε με την σύντροφό του και γενικά έχει κρατήσει ένα πιο χαμηλό προφίλ, ενώ έχει σταματήσει και να προκαλεί έντονα.

Στις 16 Μαΐου 2020, κυκλοφόρησε, μαζί με τη σύντροφό του Rina, το δεύτερο άλμπουμ με όνομα ΜΜ, σε συνεργασία με τη δισκογραφική εταιρεία AlphaPopOriginal. Τους προηγούμενους μήνες είχαν κυκλοφορήσει ως σινγκλ τα κομμάτια Meredith, Tentancion και Matrix.

Το 2ο άλμπουμ του πειραματίζεται με ποπ και ηλεκτρονικούς ήχους, καθώς και χορευτικά μπιτ με επιρροές από Italian Disco των 80s, Eurodance, ξεφεύγοντας από τον ήχο της ρεγκετόνιον και κάνοντας κάτι μοναδικό σε σχέση με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες του είδους.

Πλέον εντελώς αλλαγμένος είναι και εμφανισιακά, καθώς πριν μερικές ημέρες αποφάσισε να κόψει τα μακριά κόκκινα μαλλιά του. θα έλεγε κανείς πως το κοντό του πηγαίνει πάρα πολύ. Επίσης έχει μοιράσει την ζωή του με Αλβανία και Ελλάδα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φίλος του Sin Boy εξηγεί: «Όλο αυτό που έκανε, δεν το κατάλαβε ο κόσμος αλλά ήταν η αδιαφορία της Ελλάδας»

Στους αντιεμβολιαστές ο Sin Boy – Η προκλητική ανάρτησή του

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.