«Μετρούσα…» – Η ακραία αποκάλυψη της Βουλγαράκη για σημείο του σώματος του πρώην συντρόφου της

February 14, 2023


Τη Δευτέρα 13/2 στο The 2night show βρέθηκε καλεσμένη η Ελένη Βουλγαράκη με τη δημοσιογράφο να κάνει αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή, αλλά και για την πορεία της στην τηλεόραση.Τελευταία τη βλέπουμε να συμμετέχει με μεγάλη επιτυχία τα Σαββατοκύριακα στο πάνελ του Χαμογέλα και πάλι, ωστόσο μέσα από τη συγκεκριμένη εμφάνισή της έγιναν γνωστές και αποκαλύψεις για τα προσωπικά της.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕ…


Τη Δευτέρα 13/2 στο The 2night show βρέθηκε καλεσμένη η Ελένη Βουλγαράκη με τη δημοσιογράφο να κάνει αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή, αλλά και για την πορεία της στην τηλεόραση.

Τελευταία τη βλέπουμε να συμμετέχει με μεγάλη επιτυχία τα Σαββατοκύριακα στο πάνελ του Χαμογέλα και πάλι, ωστόσο μέσα από τη συγκεκριμένη εμφάνισή της έγιναν γνωστές και αποκαλύψεις για τα προσωπικά της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.