Τα γενέθλια της Αγγελικής Νικολούλη – Το πάρτι και η πόζα με την τούρτα!

February 12, 2023


Η Αγγελική Νικολούλη έχει γενέθλια σήμερα Κυριακή 12 Φεβρουαρίου κι έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη!Για την παρουσιάστρια της επιτυχημένης εκπομπής «Φως στο τούνελ» αυτή η ημέρα είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή και φροντίζει κάθε χρόνο να την περνάει με ανθρώπους που αγαπά και την αγαπούν.Το βράδυ του Σαββάτου 11/2, λοιπόν, η Αγγελική Νικολούλη διοργάνωσε ένα πάρτι για τα αγαπημένα της πρόσωπα κι όλο…


Η Αγγελική Νικολούλη έχει γενέθλια σήμερα Κυριακή 12 Φεβρουαρίου κι έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη!

Για την παρουσιάστρια της επιτυχημένης εκπομπής «Φως στο τούνελ» αυτή η ημέρα είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή και φροντίζει κάθε χρόνο να την περνάει με ανθρώπους που αγαπά και την αγαπούν.

Το βράδυ του Σαββάτου 11/2, λοιπόν, η Αγγελική Νικολούλη διοργάνωσε ένα πάρτι για τα αγαπημένα της πρόσωπα κι όλοι μαζί διασκέδασαν ακούγοντας μουσική, τρώγοντας και πίνοντας.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής κοινωνικής δικτύωσης. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία από το πάρτι της και συγκεκριμένα από τη στιγμή που σβήνει τα κεράκια της τούρτας της.

Η τούρτα της ήταν απλή αλλά εντυπωσιακή, διακοσμημένη με ροζ λουλούδια, ενώ επάνω έγραφε: «Τούνελ από αγάπη ζωής με φως. Χρόνια πολλά Αγγελική».

 

  • Η Αγγελική Νικολούλη δημοσίευσε την τούρτα της και σε post, ευχαριστώντας τη φίλη της, Μαρία, που την επιμελήθηκε. Η ανάρτηση δεν άργησε να γεμίσει με ευχές από τους διαδικτυακούς φίλους της για τα γενέθλιά της.
  • Χρόνια πολλά!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.