“Τα πήρε” η Αναστασοπούλου – «Πάντα θα υπάρχει ένας μαλ@κ@ς που θα ρωτήσει…»

February 12, 2023


Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των καλλιτεχνών ενάντια στο Προεδρικό Διάταγμα που υποβαθμίζει τις σπουδές και τα πτυχία τους. Η  Πηνελόπη Αναστασοπούλου συμμετέχει αυτές τις μέρες στη διαμαρτυρία των καλλιτεχνών.Ένα βίντεο από την ομιλία της εμφανίστηκε στο TikTok και σε αυτή, η ηθοποιός ακούγεται να συμβουλεύει το κοινό που βρίσκεται εκεί, να μην κάνει υπομονή, αλλά να μιλάει ανοιχτά τη στιγμή πο…


Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των καλλιτεχνών ενάντια στο Προεδρικό Διάταγμα που υποβαθμίζει τις σπουδές και τα πτυχία τους. Η  Πηνελόπη Αναστασοπούλου συμμετέχει αυτές τις μέρες στη διαμαρτυρία των καλλιτεχνών.

Ένα βίντεο από την ομιλία της εμφανίστηκε στο TikTok και σε αυτή, η ηθοποιός ακούγεται να συμβουλεύει το κοινό που βρίσκεται εκεί, να μην κάνει υπομονή, αλλά να μιλάει ανοιχτά τη στιγμή που πρέπει και όχι αργότερα, προκειμένου να διεκδικεί τα δικαιώματά του.

«Ξεκίνησα αυτή τη δουλειά με πάρα πολλά όνειρα και μου τα πήρανε πάρα πολύ βίαια και έκανα πολλή υπομονή και δεν θέλω να κάνετε το ίδιο. Είναι πολύ μεγάλο λάθος αυτό. Γιατί πάντα θα υπάρχει ένας μαλ**** που θα σας ρωτήσει “γιατί μιλάς τώρα και δεν μίλησες τότε;”. Γι΄αυτό μην τους κάνετε τη χάρη. Τώρα θα μιλάτε, τώρα», ακούγεται να λέει.

Στη συνέχεια, συμπληρώνει: «Η αγάπη βρίσκει πάντα την πιο μικρή τρυπούλα και θα μπει. Μην έχετε ποτέ αμφιβολία για αυτό, σας το ορκίζομαι, σας το υπόσχομαι και τόση να είναι η τρυπούλα, θα μπει, θα φανεί η αλήθεια. Μην σταματήσετε τον αγώνα αυτό. Θα είμαι δίπλα σας πάντα, σας ευχαριστώ πολύ».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.