Χειροκροτήματα και θλίψη στο «τελευταίο αντίο» στον Γιάννη Γαλανούλη (εικόνες)

February 12, 2023


Ο Γιάννης Γαλανούλης έφυγε από τη ζωή προ ημερών σε ηλικία 48 ετών και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στον χώρο της τηλεόρασης.Η κηδεία του έγινε στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Λάρισα.Συνάδελφοί του από τα τηλεοπτικά πλατό στην Αθήνα βρέθηκαν την Κυριακή (12.02.2023) στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας για να του πουν το τελευταίο «αντίο».Η είδηση για τον θάνατό του Γιάννη Γαλανούλη βύθισε στη θλίψ…


Ο Γιάννης Γαλανούλης έφυγε από τη ζωή προ ημερών σε ηλικία 48 ετών και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στον χώρο της τηλεόρασης.

Η κηδεία του έγινε στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Λάρισα.

Συνάδελφοί του από τα τηλεοπτικά πλατό στην Αθήνα βρέθηκαν την Κυριακή (12.02.2023) στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας για να του πουν το τελευταίο «αντίο».

Η είδηση για τον θάνατό του Γιάννη Γαλανούλη βύθισε στη θλίψη αρκετούς παρουσιαστές αλλά και συναδέλφους του, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συνεργαστούν μαζί του στην πολυετή εμπειρία του, πίσω από τις τηλεοπτικές κάμερες.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.