Κώστας Κοκκινάκης – Χριστίνα Κανελλοπούλου: Τίτλοι τέλους μετά από έξι χρόνια σχέσης

February 10, 2024


Κώστας Κοκκινάκης – Χριστίνα Κανελλοπούλου: Οριστικός χωρισμός μετά από έξι χρόνια σχέσηςΟ Κώστας Κοκκινάκης και η Χριστίνα Κανελλοπούλου χώρισαν έπειτα από έξι χρόνια σχέσης.Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας On Time το μοντέλο και ο γοητευτικός πολίστας και πρώην παίκτης του Survivor εδώ και αρκετό καιρό περνούσαν κρίση στη σχέση τους, όμως εδώ και λίγο διάστημα έχουν χωρίσει οριστικά.To ζευγ…


Κώστας Κοκκινάκης – Χριστίνα Κανελλοπούλου: Οριστικός χωρισμός μετά από έξι χρόνια σχέσης

Ο Κώστας Κοκκινάκης και η Χριστίνα Κανελλοπούλου χώρισαν έπειτα από έξι χρόνια σχέσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας On Time το μοντέλο και ο γοητευτικός πολίστας και πρώην παίκτης του Survivor εδώ και αρκετό καιρό περνούσαν κρίση στη σχέση τους, όμως εδώ και λίγο διάστημα έχουν χωρίσει οριστικά.

To ζευγάρι πήρε την απόφαση από κοινού, αφού δεν υπήρξε κανένας διαπληκτισμός μεταξύ τους, ούτε κάποιο τρίτο πρόσωπο, απλώς η σχέση τους έκανε τον κύκλο της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.