«Έρχεσαι αντιμέτωπος με…» – Η αποκάλυψη του Δημήτρη Μαμιού από τον Σασμό για την κατάθλιψη

February 1, 2022


Καλεσμένος στην εκπομπή Κυψέλη βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 31/1 ο Δημήτρης Μαμιός. Ο ηθοποιός από τον Σασμό μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια και για την περίοδο που πέρασε κατάθλιψη.«Ξεκίνη…


Καλεσμένος στην εκπομπή Κυψέλη βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 31/1 ο Δημήτρης Μαμιός. Ο ηθοποιός από τον Σασμό μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια και για την περίοδο που πέρασε κατάθλιψη.

Η αποκάλυψη του Μαμιού για την κατάθλιψη

«Ξεκίνησε από την περίοδό της καραντίνας όλο αυτό και σκέφτηκα ότι το μόνο που κινούνταν εκείνη την περίοδο ήταν η τηλεόραση. Οπότε και εγώ ξεκίνησα να ασχολούμαι λίγο περισσότερο με την τηλεόραση. Πήγα για δοκιμαστικό, πήγαν όλα καλά και όταν έμαθα για το τι ακριβώς είναι όλο αυτό και το ποιοί θα ήταν οι πρωταγωνιστές. Το θέμα πάντα είναι να δέσεις όμορφα με τους ηθοποιούς και τον σκηνοθέτη. Είμαι άνθρωπος που βαριέμαι πολύ εύκολα. Παραδείγματος χάρη μπορώ να πω ότι όταν ξυπνάω το πρωί βαριέμαι μέχρι να πάω να φάω… Με την “Πανούκλα” ξεκινήσαμε στην αρχή με 5 παραστάσεις προγραμματισμένες μόνο. Όλο αυτό ξεκίνησε όταν εμφανίστηκαν τα πρώτα κρούσματα με την πανδημία, ξεκίνησε με όλους μας στο τραπέζι να συζητούμε με τι θα γίνει και το ότι αν ο κορωνοϊός θα έρθει στην Ελλάδα…

Πολλά πράγματα είναι ταμπού στην Ελλάδα και πρέπει ο κάθε άνθρωπος να δουλεύει πολύ σκληρά με τον εαυτό του. Πολλές φορές, ακόμα και αν δεν έχεις κάτι, πάντα έχεις κάτι και αυτό ξεκινάει από πολύ παλιά. Οι άνθρωποι από πολύ μικρή ηλικία δεχόμαστε πίεση, από το σχολείο μας, από την οικογένεια, από το οτιδήποτε. Όταν κάνεις ψυχοθεραπεία, οδηγείσαι στην αυτογνωσία και ανακαλύπτεις και πολλές πτυχές του εαυτού σου, γιατί έρχεσαι αντιμέτωπος με τον πραγματικό σου χαρακτήρα. Η μητέρα μου με βοήθησε πολύ στην συγκεκριμένη φάση και μου είπε να πάω σε κάποιον ειδικό, για να μπορέσω να ανακαλύψω το τι συμβαίνει μέσα σου. Κανένας δεν είναι τέλειος…» αποκάλυψε ο ηθοποιός.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.