Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Τα συλλυπητήρια στην Κατερίνα Μονογυιού – Η επιστροφή στη Βουλή

February 1, 2022


Πίσω στη Βουλή επέστρεψε η Κατερίνα Μονογυιού, λίγο καιρό μετά την κηδεία του αδερφού της, Τζώρτζη, που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην Βουλιαγμένη στις 14 Ιανουαρίου. Στο δελτίο ειδήσεων του Alph…


Πίσω στη Βουλή επέστρεψε η Κατερίνα Μονογυιού, λίγο καιρό μετά την κηδεία του αδερφού της, Τζώρτζη, που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην Βουλιαγμένη στις 14 Ιανουαρίου. Στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, μάλιστα, δόθηκε το παρασκήνιο της συνάντησης της βουλευτού με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όλοι οι συνάδελφοι της Κατερίνας Μονογυιού έσπευσαν να την συλλυπηθούν για τον χαμό του αδερφού της.

Τα συλλυπητήρια του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κατερίνα Μονογυιού

«Ο Πρωθυπουργός με το που τελείωσε την ομιλία του χθες, κατέβηκε από το έδρανο, πλησίασε τους βουλευτές του. Εκεί ήταν και η Κατερίνα Μονογυιού, την οποία αγκάλιασε και της εξέφρασε τα συλλυπητήριά του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης της είπε πως ότι και να χρειαστεί θα βρίσκεται δίπλα της. Στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός ρώτησε και για την μητέρα της Κατερίνας Μονογυιού», ανέφερε το ρεπορτάζ του Alpha.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.