Βασίλης Μπισμπίκης: Μας συστήνει για πρώτη φορά την αδερφή του – Αυτή είναι η «κουνιάδα» της Βανδή

February 1, 2022


Την πιο όμορφη περιόδο της ζωής του διανύει αυτόν τον καιρό ο Βασίλης Μπισμπίκης, τόσο όσον αφορά τα επαγγελματικά του, όσο όμως και με την προσωπική του ζωή.Ο γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη σειρά…


Την πιο όμορφη περιόδο της ζωής του διανύει αυτόν τον καιρό ο Βασίλης Μπισμπίκης, τόσο όσον αφορά τα επαγγελματικά του, όσο όμως και με την προσωπική του ζωή.

Ο γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη σειρά “Κομάντα και Δράκοι”, ωστόσο είναι αρκετά ενεργός και στο θέατρο, μιας και σκηνοθέτησε τις παραστάσεις “Άνθρωποι και ποντίκια” και “Τα κόκκινα φανάρια”.

Μπορεί λοιπόν ο ίδιος να τρέχει συνεχώς, παρόλα αυτά πάντα βρίσκει να περνά χρόνο και με την αγαπημένη του, Δέσποινα Βανδή δείτε εδώ την υπόσχεση που έδωσαν μεταξύ τους– όσο και με την οικογένειά του. Μάλιστα, ο Βασίλης Μπισμπίκης, που διατηρεί έναν ενεργό λογαριασμό στα social media, θέλησε να συστήσει για πρώτη φορά στους διαδικτυακούς του φίλους την αδερφή του, Παναγιώτα.

Η φωτογραφία του Μπισμπίκη με την αδερφή του

Έτσι λοιπόν, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά: «Η αδελφή μου».

Βασίλης Μπισμπίκης μας συστήνει για πρώτη φορά την αδερφή του

Είδε την κάμερα του Super Κατερίνα και το έβαλε στα πόδια – Δεν είπε λέξη στους δημοσιογράφους

Τους τελευταίους μήνες, ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένα από τα πρόσωπα που έστω και άθελά του απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης, κυρίως λόγω της σχέσης του με τη Δέσποινα Βανδή. Έτσι, η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα τον εντόπισε και προσπάθησε να του πάρει έστω και μία λέξη ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης με το που είδε το συνεργείο της πρωινής εκπομπής του ALPHA, ξεκίνησε να φεύγει. Η δημοσιογράφος τον ακολούθησε ωστόσο εκείνος δεν της έδωσε καμία δήλωση, ενώ στο τέλος έκλεισε και την πόρτα.

«Φημολογείται ότι θα σκηνοθετήσετε ένα μιούζικαλ και θα πρωταγωνιστήσει η Δέσποινα Βανδή», τον ρώτησε η δημοσιογράφος (δείτε εδώ τι λέγεται για τη συνεργασία τους), ωστόσο ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν της έριξε ούτε ένα βλέμμα, παρά μόνο ένα χαμόγελο πριν της κλείσει την πόρτα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.