Νατάσσα Μποφίλιου: To παραμυθένιο διαμέρισμα, τα αμέτρητα φυτά, τα βίνταζ έπιπλα και η τεpάστια βιβλιοθήκη

January 23, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Νατάσσα Μποφίλιου μένει σε ένα υπέροχο και cozy σπίτι στην Καλλιθέα, μαζί με τον σύζυγό της, Χρήστο Κορτσέλη.

(adsbygoogle = window…



Η Νατάσσα Μποφίλιου μένει σε ένα υπέροχο και cozy σπίτι στην Καλλιθέα, μαζί με τον σύζυγό της, Χρήστο Κορτσέλη.


«Μένω με τον σύντροφό μου στην Καλλιθέα. Έχει ένα υπέροχο σπίτι, κοντά στον Θέμη, σε έναν άλλο κολλητό μου και στην αδερφή του Θέμη. Τώρα μετακομίζει και η αδερφή­ μου. Προσπαθώ να τους μαζέψω όλους στην Καλλιθέα», έχει δηλώσει η αγαπημένη ερμηνεύτρια σε παλαιότερη συνέντευξή της, μιλώντας για τον σύζυγό της.

Νατάσσα Μποφίλιου: Η vintage διακόσμηση στο σπίτι που μένει με τον σύζυγό της

Η γνωστή ερμηνεύτρια έχει ανεβάσει κάποιες φωτογραφίες από το σπίτι της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου και μπορούμε να διακρίνουμε τη vintage αισθητική. Το σπίτι έχει πολλά έπιπλα από ξύλο και ρατάν και φυτά εσωτερικού χώρου.

Στο σαλόνι της έχει ξύλινα στόρια αντί για κουρτίνες, χαλιά και vintage πολυθρόνες σε πράσινο χρώμα, ενώ υπάρχουν και πολλά βιβλία.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:




Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.