«Έριξε το Instagram» ο Γιώργος Λιάγκας: Βουτάει χαλαρός στα παγωμένα νερά της Βουλιαγμένης με 5 βαθμούς

January 24, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι λάτρης της χειμερινής κολύμβησης και παρά το κρύο που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στη χώρα δεν δίστασε να βουτήξει σ…



Ο Γιώργος Λιάγκας είναι λάτρης της χειμερινής κολύμβησης και παρά το κρύο που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στη χώρα δεν δίστασε να βουτήξει στη θάλασσα.


Ο παρουσιαστής της εκπομπής το «Πρωινό» του Ant1 επέλεξε να περάσει την Κυριακή κάνοντας βουτιές στην θάλασσα και συγκεκριμένα στην παραλία της Βουλιαγμένης.

Γιώργος Λιάγκας: Τι δήλωσε ο παρουσιαστής για τη χειμερινή κολύμβηση

Ο ίδιος μοιράστηκε το βίντεο με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Ιnstagram, την ώρα που το θερμόμετρο εκείνη την στιγμή έδειχνε 5 βαθμούς κελσίου.


Ο ίδιος χαρακτηριστικά στο βίντεο ανέφερε: «ήταν μαγικά, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το μπάνιο τον χειμώνα».


Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.