Συντετριμμένη η Αννίτα Μπραντ: «Χρειάζομαι χρόνο να γίνω καλά και να βάλω τα “σπασμένα μου κομμάτια” στη θέση τους»

January 23, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Με μία μακροσκελή ανάρτηση η Αννίτα Μπραντ θέλησε ευχαριστήσει όσους τις έστειλαν μηνύματα στήριξης για τον θάνατο του πατέρα της.

(a…



Με μία μακροσκελή ανάρτηση η Αννίτα Μπραντ θέλησε ευχαριστήσει όσους τις έστειλαν μηνύματα στήριξης για τον θάνατο του πατέρα της.


Αννίτα Μπραντ: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα της

Η γνωστή make up artist αναρτώντας μία φωτογραφία του πατέρα της στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τα μηνύματα που μου έχετε στείλει, ανησυχώντας για το αν είμαι καλά αλλά και όλους όσοι εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για τον χαμό του πατέρα μου».

Η Αννίτα Μπραντ μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ξέρω ότι σας λείπω εγώ και τα βίντεό μας καθημερινά, όμως σύντομα θα ανεβάσω κάποια που έχω κάνει τις τελευταίες εβδομάδες αλλά τώρα η καρδιά μου πονάει και δεν μπορώ να ξέρω πότε και πώς θα είμαι σε θέση να καθίσω ξανά μπροστά σε κάμερα».


«Χρειάζομαι λίγο χρόνο να γίνω καλά, θέλω χρόνο να βάλω τα “σπασμένα μου κομμάτια” ξανά στη θέση τους. Το 2021 ήταν ήδη ένας τραυματικός χρόνος για μένα και την οικογένειά μου η οποία δεν έχει επανέλθει τελείως και προσευχόμουν στον Θεό να μην μας πάρει και άλλο μέλος της» κατέληξε.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.