Κώστας Κάππας: «Με έπαιρναν τηλέφωνο από τα δελτία ειδήσεων» – Η αποκάλυψη για την σκηνή με το γκέι φιλί

January 23, 2022


Καλεσμένος στην εκπομπή “After Dark” βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (21/1), ο Κώστας Κάππας. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο γκέι φιλί που αντάλλαξε πριν από 19 χρόνια στη σειρά του Χρ…


Καλεσμένος στην εκπομπή “After Dark” βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (21/1), ο Κώστας Κάππας. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο γκέι φιλί που αντάλλαξε πριν από 19 χρόνια στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη “Κλείσε τα μάτια” με τον συμπρωταγωνιστή του Περικλή Ασημακόπουλο.

Το σχόλιο του Κάππα για το γκέι φιλί που αντάλλαξε στη σειρά “Κλείσε τα μάτια”

«Με έπαιρναν τηλέφωνο από τα δελτία ειδήσεων. Ήταν τραγικό. Το θεωρούσα πολύ αστείο. Δεν απαντούσα καν. Δεν τα σήκωνα. Δεν καταλάβαινα γιατί γινόταν όλος αυτός ο χαμός.

Δεν το καταλάβαινα, παρόλο που είμαι από επαρχία. Δεν το καταλάβαινα γιατί γινόταν όλος αυτός ο χαμός. Εμείς κάνουμε μια δουλειά στην τηλεόραση ή το θέατρο, ένας ρόλος είναι» είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Κάππας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.