Ρένα Κουβελιώτη: «Υπάρχουν στιγμές που λυγίζω, αλλά…» – Συγκινημένη στην κάμερα του ALPHA

January 15, 2022


Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη μίλησε το πρωί της Παρασκευής (14/1) η Ρένα Κουβελιώτη. Η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε στα παιδιά της αλλά και στο πρόβλημα υγείας που αντ…


Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη μίλησε το πρωί της Παρασκευής (14/1) η Ρένα Κουβελιώτη. Η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε στα παιδιά της αλλά και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια.

Οι δηλώσεις της Κουβελιώτη

«Τα προβλήματα υγείας ήταν ένα δώρο για μένα, μου έβαλαν τα γυαλιά για να βλέπω πιο καθαρά. Δεν είπα ποτέ τη φράση “γιατί θεέ μου σε μένα;”. Υπάρχουν άνθρωποι που στεναχωριούνται επειδή έσπασε το νύχι τους ή επειδή δεν έχουν τελευταίας τεχνολογίας κινητό. Υπάρχουν κάποιες εκφυλιστικές αλλοιώσεις στον εγκέφαλό μου. Ο εγκέφαλός μου δεν είναι συμβατός με την ηλικία μου».

Όσο είμαι λειτουργική θα απολαμβάνω την κάθε μου μέρα. Υπάρχουν στιγμές που λυγίζω, αλλά οριοθετώ τον εαυτό μου μέχρι που θα κλάψω και που θα σταματήσω», κατέληξε η δημοσιογράφος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.