Μυρτώ Αλικάκη: Αποκάλυψε στον αέρα την ηλικία της και έμειναν “κάγκελο” στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα»

January 15, 2022


Το πρωί της Παρασκευής 13/01 η Μυρτώ Αλικάκη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Καινούργιου έμεινε άφωνη με την εμφάνιση της ηθοποιού.Έτσι λοιπόν, η γνωστή π…


Το πρωί της Παρασκευής 13/01 η Μυρτώ Αλικάκη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Καινούργιου έμεινε άφωνη με την εμφάνιση της ηθοποιού.

Έτσι λοιπόν, η γνωστή παρουσιάστρια του ALPHA ζήτησε από την ίδια να μάθει ποιο είναι το μυστικό της. Μάλιστα, η ίδια πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως είχε επιτεθεί μία φορά σε άνθρωπο, δείτε εδώ τον λόγο.

Οι δηλώσεις της Αλίκης στο «Super Κατερίνα»

«Δεν έχω κάνει τίποτα. Νομίζω ότι γι’ αυτό μοιάζω πιο μικρή, επειδή δεν έχω κάνει τίποτα. Κλείνω τα 50 τον Ιούνιο. Νομίζω ότι είναι θέμα διάθεσης, γονιδίων πιθανότατα. Πραγματικά δεν ασχολούμαι σχεδόν με τίποτα. Βάζω ενυδατική που μπορεί να είναι από το φαρμακείο, δεν δίνω ποτέ λεφτά σε καλλυντικά και σε τέτοια πράγματα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.