Μαρία Σολωμού: «Έσπασε» την σιωπή της για τον Mente Fuerte και την σχέση τους – «Τα τελευταία 4 χρόνια…»

January 15, 2022


Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι εισέβαλε το μεσημέρι της Παρασκευής (14/1) η Μαρία Σολωμού. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για πρώτη φορά στα δημοσιεύματα που θέλουν την ίδια και τον Mente Fuerte να είναι …


Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι εισέβαλε το μεσημέρι της Παρασκευής (14/1) η Μαρία Σολωμού. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για πρώτη φορά στα δημοσιεύματα που θέλουν την ίδια και τον Mente Fuerte να είναι ζευγάρι.

Οι φήμες για την μεταξύ τους σχέση τους είχαν ξεκινήσει με αφορμή μερικές φωτογραφίες από μια κοινή δημόσια εμφάνισή τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η Μαρία Σολωμού, με τον γνωστό τράπερ είναι απλά φίλοι και τίποτα παραπάνω.

Η απάντηση της Σολωμού για την σχέση της με τον Mente Fuerte

«Νίκο μου θα σου πω το εξής δεν έχω καμία ερωτiκή σχέση, που να έχει δει το φως τις δημοσιότητας τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Σε περίπτωση που είχα κάτι στη ζωή μου δεν θα πήγαινα να περπατήσω σε γνωστό εμπορικό στο Μαρούσι.. Μην χαίρεστε λοιπόν γιατί κάποιοι χαρήκανε..», αποκάλυψε η ηθοποιός και παρουσιάστρια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.