Κατερίνα Καινούργιου: «Μου στέλνουν… ντροπή σου που λες για εγκυμοσύνες, κάναμε μια εικασία»

January 11, 2023


Η Βρισηίδα Ανδριώτου αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor μόλις στο τρίτο επεισόδιο, αφήνοντας άφωνους τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους της. Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μία εικασία στον «αέρα» της εκπομπής, πως ένας πιθανός λόγος της ξαφνικής της αποχώρησης θα μπορούσε να είναι μία ενδεχόμενη εγκυμοσύνη.«Δεν ξέρω κάτι, εικάζω. Είδα ότι είναι αρκετά κυκλοθυμική και ευέξαπτη. Έκλαιγε και τα λοι…


Η Βρισηίδα Ανδριώτου αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor μόλις στο τρίτο επεισόδιο, αφήνοντας άφωνους τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους της. Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μία εικασία στον «αέρα» της εκπομπής, πως ένας πιθανός λόγος της ξαφνικής της αποχώρησης θα μπορούσε να είναι μία ενδεχόμενη εγκυμοσύνη.

«Δεν ξέρω κάτι, εικάζω. Είδα ότι είναι αρκετά κυκλοθυμική και ευέξαπτη. Έκλαιγε και τα λοιπά. Μήπως είναι σε ενδιαφέρουσα η κοπέλα;» αναρωτήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου και πρόσθεσε: «Εννοώ ότι μπορεί να μην είχε κάνει κάποιο τεστ εγκυμοσύνης και επειδή είναι σε σοβαρή σχέση να έμαθε εκεί ότι είναι έγκυος και να μη θέλει να το πει. Λέω εγώ τώρα».

«Είναι ένα σενάριο που το ακούμε» σχολίασε από την πλευρά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.