Εξερράγη η Φωτεινή Πετρογιάννη με τον Γιάννη Μόρτζο: «Είναι ντροπιαστικά τα όσα είπε»

January 11, 2023


Έξω φρενών έγινε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό» η Φωτεινή Πετρογιάννη. Η δημοσιογράφος δεν άντεξε και ξέσπασε με όσα άκουσε να λέει ο ηθοποιός Γιάννης Μόρτζος για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις καταγγέλλουσες.«Είναι ντροπιαστικά τα όσα είπε ο κύριος Μόρτζος και νομίζω ότι τον ακούμε τα τελευταία δύο χρόνια να κάνει ντροπιαστικές δηλώσεις. Είναι πάγια η θέση του και θα έπρεπε τουλάχιστον και εκείνος …


Έξω φρενών έγινε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό» η Φωτεινή Πετρογιάννη. Η δημοσιογράφος δεν άντεξε και ξέσπασε με όσα άκουσε να λέει ο ηθοποιός Γιάννης Μόρτζος για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις καταγγέλλουσες.

«Είναι ντροπιαστικά τα όσα είπε ο κύριος Μόρτζος και νομίζω ότι τον ακούμε τα τελευταία δύο χρόνια να κάνει ντροπιαστικές δηλώσεις. Είναι πάγια η θέση του και θα έπρεπε τουλάχιστον και εκείνος να σεβαστεί το ότι υπάρχει σε εξέλιξη ένα δικαστήριο και μια απόφαση, η οποία μπορεί και να δικαιώσει τις συγκεκριμένες γυναίκες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.