Μέγα σκάνδαλο για πρόεδρο Π.Ο – “Δεν με είδε ποτέ επαγγελματικά, έβλεπε δύο στήθη και έναν κ@λο”

January 11, 2023


Σκάνδαλο στη Γαλλία! Ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας, Νοέλ Λε Γκρε, κατηγορείται από μάνατζερ παικτριών για σeξουαλική παρενόχληση.Το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις μετά τη συνέντευξη που έδωσε, σε διάφορα γαλλικά μέσα, η μάνατζερ Σόνια Σουίντ καταγγέλλοντας τον ισχυρό άνδρα της Ομοσπονδίας.Διαβάστε περισσότερα εδώ


Σκάνδαλο στη Γαλλία! Ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας, Νοέλ Λε Γκρε, κατηγορείται από μάνατζερ παικτριών για σeξουαλική παρενόχληση.

Το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις μετά τη συνέντευξη που έδωσε, σε διάφορα γαλλικά μέσα, η μάνατζερ Σόνια Σουίντ καταγγέλλοντας τον ισχυρό άνδρα της Ομοσπονδίας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.