Μπέττυ Μαγγίρα – «Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι πραγματική Survivor για μένα»

January 10, 2023


«Τόσα χρόνια άκουσε τα εξ αμάξης, την έβαλαν κάτω και τη χτυπούσαν αλύπητα. Την έφεραν από ένα τοπικό σε ένα μεγάλο κανάλι, είναι πραγματική Survivor για μένα», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή της, με αφορμή την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Ιωάννας Μαλέσκου.Ενώ πρόσθεσε: «Επιβίωσε και από τα χτυπήματα που άκουσε και για τη δεύτερη χρονιά και τελικ…


«Τόσα χρόνια άκουσε τα εξ αμάξης, την έβαλαν κάτω και τη χτυπούσαν αλύπητα. Την έφεραν από ένα τοπικό σε ένα μεγάλο κανάλι, είναι πραγματική Survivor για μένα», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή της, με αφορμή την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Ιωάννας Μαλέσκου.

Ενώ πρόσθεσε: «Επιβίωσε και από τα χτυπήματα που άκουσε και για τη δεύτερη χρονιά και τελικά έκανε λίγο πίσω… ίσως αυτό να εννοούσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ότι κάποια στιγμή θα βγει και θα πει γιατί δεν την είδαμε ενώ είχε πει ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβρη. Ίσως να ‘ταν η εγκυμοσύνη ο λόγος. Απείχε, δεν είπε τίποτα, το κράτησε επτασφράγιστο μυστικό και μπράβο της».


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.