«Χείμαρρος» ο Ανδρέας Μικρούτσικος για Φωτεινή Δάρρα: «Σε ξεχ…ζω και στο τέλος σου λέω σε σέβομαι»

January 10, 2023


Συνέχεια στη δημόσια διαμάχη του με τη Φωτεινή Δάρρα έδωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα. Ο μουσικοσυνθέτης και παρουσιαστής, μετά τα σχόλια της τραγουδίστριας περί μονταρισμένων πλάνων από τον τελικό του J2US και της αναφοράς της στο πρόσωπό του, έδωσε την απάντησή του με ιδιαίτερα σκληρό τρόπο.Φωτεινή Δάρρα για Μικρούτσικο: «Δεν με σεβάστηκε, είδατε ένα μονταρισμένο …


Συνέχεια στη δημόσια διαμάχη του με τη Φωτεινή Δάρρα έδωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα. Ο μουσικοσυνθέτης και παρουσιαστής, μετά τα σχόλια της τραγουδίστριας περί μονταρισμένων πλάνων από τον τελικό του J2US και της αναφοράς της στο πρόσωπό του, έδωσε την απάντησή του με ιδιαίτερα σκληρό τρόπο.

Φωτεινή Δάρρα για Μικρούτσικο: «Δεν με σεβάστηκε, είδατε ένα μονταρισμένο υλικό»

«Ο αμειβόμενος χρόνος μου δεν μου επιτρέπει να απαντήσω. Εγώ η μόνη παρατήρηση που έκανα ήταν ότι όποτε αποθέωναν το παιδί (σ.σ Πάνο Τριανταφύλλου), πεταγόταν και έλεγε: και πολύ καλός μαθητής. Να μου βρει ένα βίντεο που λένε εκπληκτικά λόγια και δεν έχει πει ότι είναι πολύ καλός μαθητής» είπε στην αρχή της τοποθέτησής του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Δεν μονταρίστηκε τίποτα, αυτά που είδατε ήταν αυτούσια τα πλάνα» ανέφερε από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου, θέλοντας να υπερασπιστεί την ομάδα της εκπομπής της.

«Με είπε ανόητο, μίλησε για αμειβόμενο χρόνο, ότι βγάζω λεφτά στην καμπούρα της. Σε λίγο θα έπεφτε και σπόνσορας: η λεμονάδα ξινή!» πρόσθεσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ενώ όταν η παρουσιάστρια του επισήμανε ότι η Φωτεινή Δάρρα τον σέβεται, εκείνος της απάντησε σε έντονο τόνο: «Ωραία. Σε ξεχέζω και στο τέλος σου λέω ότι σε σέβομαι. Άσε με ρε Κατερίνα! Το σέβομαι και το συγγνώμη έχουν συνέπεια».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.