Survivor All Star: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί οικειοθελώς

January 10, 2023


Πριν ολοκληρωθεί η πρώτη εβδομάδα μετάδοσης του Survivor All Star, έρχεται η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση από το reality επιβίωσης. Πρόκειται για γυναίκα και για λόγους υγείας.Αρχικά, την είδηση μετέδωσε στο Πρωινό μας ο Νίκος Παρτσώλης, αναφέροντας πως η απόφασή της αυτή οφείλεται σε λόγους υγείας αλλά και ψυχολογικούς λόγους. Έχει συμβεί κάτι που έχει επιβαρύνει την ψυχολογία της. είπε ο δημοσιογ…


Πριν ολοκληρωθεί η πρώτη εβδομάδα μετάδοσης του Survivor All Star, έρχεται η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση από το reality επιβίωσης. Πρόκειται για γυναίκα και για λόγους υγείας.

Αρχικά, την είδηση μετέδωσε στο Πρωινό μας ο Νίκος Παρτσώλης, αναφέροντας πως η απόφασή της αυτή οφείλεται σε λόγους υγείας αλλά και ψυχολογικούς λόγους. Έχει συμβεί κάτι που έχει επιβαρύνει την ψυχολογία της. είπε ο δημοσιογράφος χωρίς να αποκαλύψει το όνομα.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αυτός που αποκάλυψε το όνομα της παίκτριας. Όπως είπε ο παρουσιαστής, από το Survivor All Star αποχωρεί αυτή την εβδομάδα οικειοθελώς η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.